Troba la teva recepta

Ja fa dies que tinc pendent penjar la recepta del segon pastís que vaig preparar per al sopar dels Escorpins, un púding molt especiat, amb mel, pa d’espècies i sucre muscovat.

La recepta no té cap secret, és un púding ben clàssic. Però canviant tres ingredients es converteix en un púding molt original i diferent. D’una banda, vaig utilitzar el pa d’espècies tan típic de França, que elaboren amb sucres sense refinar, mel, canyella i gingebre. D’altra banda, vaig potenciar el gust de mel fent-la servir com a edulcorant. I a més, vaig utilitzar un sucre sense refinar, el muscovat melassa, que m’encanta pel seu regust de regalèssia i cafè.

Preparació

  1. Poseu en un cassó la llet, la canyella, el gingebre i la pell de llimona. Poseu-ho al foc fins que bulli, tapeu-ho i deixeu-ho infusionar 15 min. Coleu-ho i reserveu-ho.
  2. Barregeu la llet, els ous, la mel i el sucre muscovat.
  3. Esmicoleu el pa d’espècies i barregeu-lo amb la mescla anterior.
  4. Aboqueu la barreja dins un motlle de plum-cake untat amb caramel líquid. Tapeu el motlle amb un paper d’alumini.
  5. Coeu-lo al bany maria al forn a 160 ºC durant 1 h, aproximadament.
  6. Deixeu-lo refredar i desemmotlleu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto