Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en un cassó la llet, la canyella, el gingebre i la pell de llimona. Poseu-ho al foc fins que bulli, tapeu-ho i deixeu-ho infusionar 15 min. Coleu-ho i reserveu-ho.
  2. Barregeu la llet, els ous, la mel i el sucre muscovat.
  3. Esmicoleu el pa d’espècies i barregeu-lo amb la mescla anterior.
  4. Aboqueu la barreja dins un motlle de plum-cake untat amb caramel líquid. Tapeu el motlle amb un paper d’alumini.
  5. Coeu-lo al bany maria al forn a 160 ºC durant 1 h, aproximadament.
  6. Deixeu-lo refredar i desemmotlleu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: