Consells de cuina La Vanguardia

El quall líquid és un producte fàcil de trobar a les farmàcies i relativament senzill d’utilitzar: només cal tenir un termòmetre per assegurar-nos que el líquid que volem quallar estigui entre 36 i 38 ºC (varia una mica en funció de la marca del quall). Al principi em feia una mica de por que no quallés bé amb la llet semidesnatada, però ha quallat perfectament.

El resultat són unes quallades delicioses i refrescants, d’aquelles per repetir un parell de gots. Ideals per gaudir d’unes postres boníssimes sense perdre de vista la temuda operació biquini, he he he…

Preparació

  1. Poseu unes 5 gotes de quall líquid als gots on se servirà la quallada.
  2. Tritureu amb el túrmix els gerds i la llet. Afegiu-hi edulcorant líquid (al gust de cadascú).
  3. Escalfeu la barreja a uns 36-38 ºC i repartiu-la als gots on hi ha el quall. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  4. Tritureu les maduixes amb unes gotes d’edulcorant líquid i reserveu-ho al congelador.
  5. Al moment de servir-ho, raspeu amb una forquilla les maduixes congelades i col·loqueu-ne una cullerada a sobre de cada quallada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Classe Magistral amb el xef Xavier Franco

L'empresa d'estris de cuina Le Creuset i Yurbban Passage Hotel & Spa estrenen l'espai gastronòmic 'Kitchen...

27-28 jun

VII Revetlles d'estiu amb musclos i cava

El mercat de Sant Antoni dóna el tret de sortida, el 22 de juny, a partir de les 11.30, a la VII edició...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto