Troba la teva recepta

Preparació

  1. Foneu la xocolata amb la mantega i deixeu-la temperar. Separeu clares i rovells dels ous. Bateu els rovells amb la meitat del sucre. Ajunteu-ho amb la xocolata i la mantega (no ha de ser calenta) i bateu-ho fins que obtingueu una massa homogènia. Ajunteu la farina i el llevat. Munteu les clares a punt de neu i afegiu-hi la resta del sucre. Afegiu-ho a la barreja d’abans.
  2. Unteu un motlle amb mantega i farina i poseu-hi la massa. Coeu-ho al forn 25 min a 180 ºC. Abaixeu-lo a 160 ºC i deixeu-ho coure 25 min més. Deixeu-lo refredar i desemmotlleu-lo.
  3. Per a l’almívar: bulliu l’aigua i el sucre 5 min i afegiu-hi un raig de rom.
  4. Per al farciment: obriu el pastís per la meitat i xopeu-lo amb almívar. Afegiu-hi la melmelada batuda i tapeu el pastís amb l’altra meitat.
  5. Per a la cobertura: escalfeu la nata fins que comenci a bullir, traieu-la del foc i afegiu-hi la xocolata fondant. Barregeu-ho amb una cullera de fusta fins que estigui ben desfeta. Finalment, cobriu el pastís amb aquesta cobertura i decoreu-ho amb nata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

13 nov

Cicle de conferències 'La maternitat i el menjar: cos, salut i convivialitat'

L’embaràs, el postpart i la lactància acostumen a portar dubtes en relació amb les transformacions...

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

12-15 nov

II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals

La proposta gastronòmica de la II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals inclou receptes...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto