Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Foneu la xocolata amb la mantega i deixeu-la temperar. Separeu clares i rovells dels ous. Bateu els rovells amb la meitat del sucre. Ajunteu-ho amb la xocolata i la mantega (no ha de ser calenta) i bateu-ho fins que obtingueu una massa homogènia. Ajunteu la farina i el llevat. Munteu les clares a punt de neu i afegiu-hi la resta del sucre. Afegiu-ho a la barreja d’abans.
  2. Unteu un motlle amb mantega i farina i poseu-hi la massa. Coeu-ho al forn 25 min a 180 ºC. Abaixeu-lo a 160 ºC i deixeu-ho coure 25 min més. Deixeu-lo refredar i desemmotlleu-lo.
  3. Per a l’almívar: bulliu l’aigua i el sucre 5 min i afegiu-hi un raig de rom.
  4. Per al farciment: obriu el pastís per la meitat i xopeu-lo amb almívar. Afegiu-hi la melmelada batuda i tapeu el pastís amb l’altra meitat.
  5. Per a la cobertura: escalfeu la nata fins que comenci a bullir, traieu-la del foc i afegiu-hi la xocolata fondant. Barregeu-ho amb una cullera de fusta fins que estigui ben desfeta. Finalment, cobriu el pastís amb aquesta cobertura i decoreu-ho amb nata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Taller de fideuada i arròs negre

Cultura gastronòmica i tradició és el que ens aporten aquests plats que mai passen de moda, sobretot...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto