Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la sopa d’ametlles: tritureu les ametlles amb l’aigua i la sal i deixeu-ho macerar durant 24 h. L’endemà, tritureu-ho dues vegades i coleu-ho amb un colador molt fi. Rectifiqueu-ho de sal i sucre.
  2. Per al sorbet de figues: netegeu les figues, traieu-ne la tija i peleu-les lleugerament. Poseu-hi el sucre i la llimona i tritureu-ho en una Thermomix (o batedora) fins a deixar-ho molt fi. Poseu-ho en una geladora. Si no en teniu, podeu posar-ho al congelador en un bol i remeneu-ho cada 10 min amb dues forquilles.
  3. Muntatge: talleu a quadres el pa de pessic i poseu-los al centre del plat. Poseu-hi la sopa d’ametlles al voltant. Col·loqueu-hi uns trossets d’ametlla tendra i uns dauets de gelatina d’amaretto. Amb una quenelle de sorbet de figues donarem el plat per acabat. S’ha de servir la sopa molt freda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto