Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: barregeu els rovells amb la meitat del sucre, la farina i els maduixots tallats a daus petits. Munteu les clares a punt de neu amb la resta del sucre. Afegiu-ho a la barreja anterior. 
  2. Poseu-ho en una plata de forn untada amb mantega i farina. Coeu-ho 30 min a 180 ºC. Deixeu-ho refredar. Talleu-ne petites circumferències amb un tallapastes. 
  3. Per als maduixots: talleu la meitat dels maduixots i poseu-los en un bol. Poseu els altres maduixots dins el robot de cuina, juntament amb el sucre i les gotes de vinagre, i tritureu-ho fins que quedi una sopa fina. 
  4. Amaniu els maduixots que heu tallat prèviament amb la sopa. Emplateu-ho col·locant en un plat soper el pa de pessic al fons; al voltant, els maduixots macerats amb la sopa, i, al damunt, una bola de gelat de vinagre (compreu-lo bo i fet). 
  5. Muntatge: decoreu-ho amb un cristall d’isomalt; poseu la pols de sucre isomalt en fulles de silicona i enforneu-ho entre 3 i 5 min a 120 ºC, fins que cristal·litzi.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: