Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en una olla amb aigua el pa i deixeu-lo bullir. Al cap d’una bona estona, tritureu-lo amb la batedora i afegiu-hi sal, oli d’oliva i un brot de menta. Deixeu-ho coure tot una estona més i ja tindreu la sopa preparada i llesta per servir. 

Nota: En ocasions la menta es deixa dins la sopa en servir-la i de vegades es retira abans. També permet posar-hi ous i remenar-los un cop dins del suc. D’altra banda, és aconsellable que el pa sigui de dies anteriors, sobretot si es tracta de pa de pagès.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: