Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la trufa: poseu la nata a bullir i, quan ho faci, tireu-la al damunt de les dues cobertures de xocolata, trencades a trossets. Aneu-ho barrejant a poc a poc, fins que la xocolata estigui fosa, i reserveu-ho a la nevera perquè quedi la trufa compacta. Un cop freda, feu-ne boles de 10 g, més o menys, i reserveu-les al congelador. 
  2. Per a la sopa de xocolata blanca: poseu la nata, la mel i l'aigua en un cassó a foc baix i, quan arrenqui el bull, pareu el foc i tireu la barreja de xocolata blanca. Deixeu-ho fondre, tritureu-ho i reserveu-ho a la nevera.
  3. Per a la tempura de bunyols: barregeu la farina de tempura, amb l'aigua, ben freda, i l'ou.
  4. Poseu l'oli a fregir al foc. Passeu les boles de trufa congelades per la tempura de bunyols i tireu-les a l'oli roent, deixant que es fregeixin bé: que quedi la pasta cruixent i la trufa de xocolata líquida per dins.
  5. Serviu la sopa, tornada a triturar perquè quedi ben fina, i, al damunt, els bunyols acabats de fregir, arrebossats amb sucre de llustre i, opcionalment, amb una mica de xocolata blanca i negra ratllada per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

26 set

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

27 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

30 set

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

18 set - 04 oct

11a Mostra de Cuina Menorquina

Fins al 4 d'octubre, una vintena de restaurants de Menorca participen en la Mostra de Cuina Menorquina 2020....

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto