Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la trufa: poseu la nata a bullir i, quan ho faci, tireu-la al damunt de les dues cobertures de xocolata, trencades a trossets. Aneu-ho barrejant a poc a poc, fins que la xocolata estigui fosa, i reserveu-ho a la nevera perquè quedi la trufa compacta. Un cop freda, feu-ne boles de 10 g, més o menys, i reserveu-les al congelador. 
  2. Per a la sopa de xocolata blanca: poseu la nata, la mel i l'aigua en un cassó a foc baix i, quan arrenqui el bull, pareu el foc i tireu la barreja de xocolata blanca. Deixeu-ho fondre, tritureu-ho i reserveu-ho a la nevera.
  3. Per a la tempura de bunyols: barregeu la farina de tempura, amb l'aigua, ben freda, i l'ou.
  4. Poseu l'oli a fregir al foc. Passeu les boles de trufa congelades per la tempura de bunyols i tireu-les a l'oli roent, deixant que es fregeixin bé: que quedi la pasta cruixent i la trufa de xocolata líquida per dins.
  5. Serviu la sopa, tornada a triturar perquè quedi ben fina, i, al damunt, els bunyols acabats de fregir, arrebossats amb sucre de llustre i, opcionalment, amb una mica de xocolata blanca i negra ratllada per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

24-25 mai

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

28 mai

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

Portada Cuina 239

MADUIXES! HEM CAIGUT EN LA TEMPTACIÓ

  • Carta des de Fes
  • Herois del Rebost

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto