Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Tritureu el tros de síndria i, si la trobeu poc dolça, afegiu-hi sucre. Si no us sentiu segurs fent anar el túrmix, millor que demanem ajuda a un adult per fer aquest pas.
  2. Talleu el meló a dauets.
  3. Peleu les prunes i talleu-les, també a dauets.
  4. Poseu una mica de sucre al iogurt.
  5. Col·loqueu la sopa de síndria en un bol bonic o en una copa.
  6. Per sobre de la sopa, poseu els dauets de meló i de pruna i acabeu-ho fent unes línies de iogurt ensucrat, amb l’ajuda d’una cullera.

El consell

  • Les sopes de fruita són mot refrescants! Sabeu que també poden anar molt bé com a primer plat? Proveu de triturar uns quants trossos de meló amb un iogurt. Serviu-la ben freda, amb trossets de pernil serrà per sobre. És deliciosa!
  • Si voleu donar un toc diferent a la sopa, proveu de posar-hi per sobre una boleta de gelat.
  • Aquesta recepta també queda boníssima si hi poseu, per sobre, uns trossets de poma tallats ben petits.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mai

Mostast. Els vitralls de l'església d'Alella

Mentre els adults gaudeixen de l'Enotast, els més petits troben el seu espai al Mostast, un taller didàctic...

17-26 mai

Gastrotour Salou 2019

La Costa Daurada és sinònim de bona cuina. Per difondre-la, diversos bars i restaurants participaran...

26 mai

Et portem a l'hort: hort medieval, des dels pagesos fins als càtars i la Cort

Tomating organitza una sèrie de sessions per tal que la gent pugui descobrir, aprendre i gaudir de la vida...

26 mai

Diumenges de Vins. Entre el mar i la muntanya

Contrast i potència. Així es defineix una nova edició dels Diumenges de Vins, el cicle de tasts...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto