Preparació
Preparació
- Barregeu la clara d’ou amb el sucre, la farina i la mantega fosa. Us quedarà una massa força líquida.
- Poseu una culleradeta de la massa sobre una catifa de silicona i aixafeu-la amb la mateixa cullera, perquè quedi una rodona molt fineta.
- Demaneu ajuda a un adult per coure les teules al forn, a 180 ºC, 2 min. Passat aquest temps ja les tindreu a punt!
El consell
Per donar forma de teula a les galetes, ho heu de fer just quan les tregueu del forn. De fet, quan són calentes podeu donar-lis la forma que més us agradi. I, si teniu mandra de fer-ho, no passa res, perquè planes també són la mar de bones!
Les catifes de silicona es coneixen amb el nom de silpat. Són una mena d’estora antiadherent que va molt bé per preparar postres, ja que asseguren que la massa no s’hi enganxarà. Si us agrada fer de pastisser, val la pena comprar-ne una!