Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Barregeu la clara d’ou amb el sucre, la farina i la mantega fosa. Us quedarà una massa força líquida.
  2. Poseu una culleradeta de la massa sobre una catifa de silicona i aixafeu-la amb la mateixa cullera, perquè quedi una rodona molt fineta.
  3. Demaneu ajuda a un adult per coure les teules al forn, a 180 ºC, 2 min. Passat aquest temps ja les tindreu a punt!

El consell

Per donar forma de teula a les galetes, ho heu de fer just quan les tregueu del forn. De fet, quan són calentes podeu donar-lis la forma que més us agradi. I, si teniu mandra de fer-ho, no passa res, perquè planes també són la mar de bones!

Les catifes de silicona es coneixen amb el nom de silpat. Són una mena d’estora antiadherent que va molt bé per preparar postres, ja que asseguren que la massa no s’hi enganxarà. Si us agrada fer de pastisser, val la pena comprar-ne una!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mai

Taller 'Cuina de mercat amb productes de temporada'

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats...

20 mai

Taller 'Recorregut gastronòmic per la cuina espanyola'

No viatjar per Espanya no és excusa per no tastar tot el nombre de plats que té aquesta cultura! Aquests...

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto