Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Barregeu la clara d’ou amb el sucre, la farina i la mantega fosa. Us quedarà una massa força líquida.
  2. Poseu una culleradeta de la massa sobre una catifa de silicona i aixafeu-la amb la mateixa cullera, perquè quedi una rodona molt fineta.
  3. Demaneu ajuda a un adult per coure les teules al forn, a 180 ºC, 2 min. Passat aquest temps ja les tindreu a punt!

El consell

Per donar forma de teula a les galetes, ho heu de fer just quan les tregueu del forn. De fet, quan són calentes podeu donar-lis la forma que més us agradi. I, si teniu mandra de fer-ho, no passa res, perquè planes també són la mar de bones!

Les catifes de silicona es coneixen amb el nom de silpat. Són una mena d’estora antiadherent que va molt bé per preparar postres, ja que asseguren que la massa no s’hi enganxarà. Si us agrada fer de pastisser, val la pena comprar-ne una!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto