Troba la teva recepta

Preparació

Per fer la planxa de pa de pessic:

  1. Munteu les clares a punt de neu amb la meitat del sucre.
  2. Blanquegeu els rovells amb l'altra meitat de sucre.
  3. Barregeu una mica de clara amb els rovells. Incorporeu la resta de les clares als rovells, amb moviments suaus perquè no s'abaixin.
  4. Finalment, afegiu-hi la farina i integreu-ho. Poseu-ho dins d'una mànega de pastisseria i estireu-ho sobre una planxa protegida amb paper de forn.
  5. Coeu-ho 10 minuts, màxim, a 160 °C. Quan ho traieu del forn, escampeu-hi sucre de llustre, i, quan l'hagi absorbit, en torneu a escampar.

(Per descomptat, podeu comprar els melindros fets.)


Crema de mascarpone:

  1. En un bol, blanquegeu els rovells amb el sucre. Seria ideal fer-ho al bany maria, però si no és possible feu-ho a temperatura ambient. Si ho feu al bany maria, bateu-ho fins que es refredi abans de posar-hi el formatge. I si ho heu batut a temperatura ambient, poseu-hi el formatge i bateu el conjunt fins que quedi una massa fina.

Xarop:

  1. Coeu la barreja uns 5 minuts.
  2. En un vas o pot poseu el pa de pessic a la base. Mulleu-lo amb l'almívar, poseu la crema de mascarpone a sobre i torneu a fer el muntatge: pa de pessic i crema de mascarpone.
  3. Deixeu-ho refredar a la nevera i acabeu-ho amb cacau en pols o, com en la fotografia, amb pa de pessic de xocolata esmicolat (brownie esmicolat, concretament).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 ago

Cicle Biblioteques amb DO Terra Alta

Torna per setena vegada el cicle cultural i vitivinícola Biblioteques amb DO Terra Alta, un projecte que pretén...

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto