Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’interior de la galeta: mescleu el sucre amb la mantega i la resta d’ingredients. Treballeu poc la massa (ha de quedar amb una textura arenosa). Poseu-la entre dos papers de forn i, amb un corró, esteneu-la fins a obtenir dues tires allargades, d’uns 26 x 8 cm.
  2. Emboliqueu-les amb paper de forn i poseu-hi un pes a sobre. Coeu-les al forn, a 150 ºC, 30 min. Deixeu-les refredar.
  3. Amb el PVC, feu dos motlles de 9 x 28 cm i amb una alçada de 2,5 cm. Poseu la galeta al centre de cadascun.
  4. Foneu la xocolata al bany maria, a 55 ºC, i aboqueu-la sobre cada galeta. Reserveu-ho al congelador.
  5. Per a l’exterior: foneu la xocolata al bany maria, fins a 45 ºC. Banyeu-hi les avellanes i reserveu-les sobre una safata antiadherent. Traieu les galetes del congelador, gireu-les i cobriu-les amb les avellanes; torneu-les al congelador.
  6. Retireu el torró del motlle, empolseu-lo amb la pols de gerds, emboliqueu-lo amb film i congeleu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto