Preparació
- Per a l’interior de la galeta: mescleu el sucre amb la mantega i la resta d’ingredients. Treballeu poc la massa (ha de quedar amb una textura arenosa). Poseu-la entre dos papers de forn i, amb un corró, esteneu-la fins a obtenir dues tires allargades, d’uns 26 x 8 cm.
- Emboliqueu-les amb paper de forn i poseu-hi un pes a sobre. Coeu-les al forn, a 150 ºC, 30 min. Deixeu-les refredar.
- Amb el PVC, feu dos motlles de 9 x 28 cm i amb una alçada de 2,5 cm. Poseu la galeta al centre de cadascun.
- Foneu la xocolata al bany maria, a 55 ºC, i aboqueu-la sobre cada galeta. Reserveu-ho al congelador.
- Per a l’exterior: foneu la xocolata al bany maria, fins a 45 ºC. Banyeu-hi les avellanes i reserveu-les sobre una safata antiadherent. Traieu les galetes del congelador, gireu-les i cobriu-les amb les avellanes; torneu-les al congelador.
- Retireu el torró del motlle, empolseu-lo amb la pols de gerds, emboliqueu-lo amb film i congeleu-lo.