Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’interior de la galeta: mescleu el sucre amb la mantega i la resta d’ingredients. Treballeu poc la massa (ha de quedar amb una textura arenosa). Poseu-la entre dos papers de forn i, amb un corró, esteneu-la fins a obtenir dues tires allargades, d’uns 26 x 8 cm.
  2. Emboliqueu-les amb paper de forn i poseu-hi un pes a sobre. Coeu-les al forn, a 150 ºC, 30 min. Deixeu-les refredar.
  3. Amb el PVC, feu dos motlles de 9 x 28 cm i amb una alçada de 2,5 cm. Poseu la galeta al centre de cadascun.
  4. Foneu la xocolata al bany maria, a 55 ºC, i aboqueu-la sobre cada galeta. Reserveu-ho al congelador.
  5. Per a l’exterior: foneu la xocolata al bany maria, fins a 45 ºC. Banyeu-hi les avellanes i reserveu-les sobre una safata antiadherent. Traieu les galetes del congelador, gireu-les i cobriu-les amb les avellanes; torneu-les al congelador.
  6. Retireu el torró del motlle, empolseu-lo amb la pols de gerds, emboliqueu-lo amb film i congeleu-lo.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: