Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la mostassa amb la mel i esteneu-la per tota la superfície de la pasta de full.
  2. Plegueu la pasta de full com he explicat abans. Reserveu-la una estona al congelador per tal que s’endureixi una mica.
  3. Talleu rodanxes de 0,5 cm de gruix i col·loqueu-les planes sobre la safata de forn. Amb una cullera, aplaneu-les un xic i doneu-los una forma bonica d'ullera.
  4. Pinteu-les amb ou batut i enforneu-les 15 min a 190 ºC fins que siguin daurades.
  5. Traieu-les del forn i, opcionalment, pinteu-les amb l’almívar per tal que brillin més. Deixeu-les refredar i serviu-les.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: