Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a les trufes interiors: bulliu la nata i, fora del foc, aboqueu-la sobre la xocolata trossejada. Emulsioneu-ho amb unes varetes i deixeu-ho refredar. Feu-ne petites boles i congeleu-les.
  2. Per al pa de pessic: barregeu el sucre i els ous sencers. Afegiu-hi la llet sense deixar-ho de remenar. Seguidament, poseu-hi la farina tamisada amb l’impulsor, la sal i la ratlladura de llimona, i barregeu-ho. Foneu la cobertura amb la mantega i afegiu-la a la barreja.
  3. Peleu les pomes i lamineu-les ben primes. Disposeu la barreja en un motlle untat i enfarinat,  iintroduïu a la barreja les pomes i les trufes congelades. Poseu la safata al forn, preescalfat 30 min a 180 ºC.
  4. Desemmotlleu-ho i serviu-ho acompanyat opcionalment d’una branca de canyella i peles de taronja confitada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Curs de tast de vins a la Vinateria Rosaluna

Al llarg del curs, els alumnes tenen l'oportunitat de realitzar tastos i reconeixement de vins (alguns d'ells a...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto