Preparació
- Per a les trufes interiors: bulliu la nata i, fora del foc, aboqueu-la sobre la xocolata trossejada. Emulsioneu-ho amb unes varetes i deixeu-ho refredar. Feu-ne petites boles i congeleu-les.
- Per al pa de pessic: barregeu el sucre i els ous sencers. Afegiu-hi la llet sense deixar-ho de remenar. Seguidament, poseu-hi la farina tamisada amb l’impulsor, la sal i la ratlladura de llimona, i barregeu-ho. Foneu la cobertura amb la mantega i afegiu-la a la barreja.
- Peleu les pomes i lamineu-les ben primes. Disposeu la barreja en un motlle untat i enfarinat, i introduïu a la barreja les pomes i les trufes congelades. Poseu la safata al forn, preescalfat 30 min a 180 ºC.
- Desemmotlleu-ho i serviu-ho acompanyat opcionalment d’una branca de canyella i peles de taronja confitada.