Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un cassó al bany maria foneu la cobertura amb la mantega, barregeu-ho i deixeu-ho refredar una mica. Bateu els ous amb els rovells fins que quedin muntats, afegiu-hi la farina tamisada amb una llengua i incorporeu-hi la xocolata fosa i temperada. Deixeu-ho reposar.
  2. Mentrestant, prepareu una crema d’espígol. Coeu les cireres amb la vainilla, el sucre i l’espígol 15 min a foc suau. Afegiu-hi la nata líquida i deixeu-ho reduir fins que la crema s’espesseixi lleugerament. Deixeu-la refredar a la nevera.
  3. Folreu uns motlles metàl·lics amb paper de forn i farciu-los de la preparació de xocolata. Poseu-los al forn durant 7-8 min a 200 ºC. Retireu-los, desemmotlleu-los i serviu-ho sobre una crema freda d’espígol. Podeu acompanyar-ho de gelat de xocolata i salsa de cacau. Per a la salsa prepareu un almívar amb 100 g de sucre i 135 ml d’aigua, afegiu-hi 90 g de cacau en pols i 75 ml de nata líquida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mai

Taller 'Cuina de mercat amb productes de temporada'

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats...

20 mai

Taller 'Recorregut gastronòmic per la cuina espanyola'

No viatjar per Espanya no és excusa per no tastar tot el nombre de plats que té aquesta cultura! Aquests...

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto