Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un cassó al bany maria foneu la cobertura amb la mantega, barregeu-ho i deixeu-ho refredar una mica. Bateu els ous amb els rovells fins que quedin muntats, afegiu-hi la farina tamisada amb una llengua i incorporeu-hi la xocolata fosa i temperada. Deixeu-ho reposar.
  2. Mentrestant, prepareu una crema d’espígol. Coeu les cireres amb la vainilla, el sucre i l’espígol 15 min a foc suau. Afegiu-hi la nata líquida i deixeu-ho reduir fins que la crema s’espesseixi lleugerament. Deixeu-la refredar a la nevera.
  3. Folreu uns motlles metàl·lics amb paper de forn i farciu-los de la preparació de xocolata. Poseu-los al forn durant 7-8 min a 200 ºC. Retireu-los, desemmotlleu-los i serviu-ho sobre una crema freda d’espígol. Podeu acompanyar-ho de gelat de xocolata i salsa de cacau. Per a la salsa prepareu un almívar amb 100 g de sucre i 135 ml d’aigua, afegiu-hi 90 g de cacau en pols i 75 ml de nata líquida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

20 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto