Preparació
- En un cassó al bany maria foneu la cobertura amb la mantega, barregeu-ho i deixeu-ho refredar una mica. Bateu els ous amb els rovells fins que quedin muntats, afegiu-hi la farina tamisada amb una llengua i incorporeu-hi la xocolata fosa i temperada. Deixeu-ho reposar.
- Mentrestant, prepareu una crema d’espígol. Coeu les cireres amb la vainilla, el sucre i l’espígol 15 min a foc suau. Afegiu-hi la nata líquida i deixeu-ho reduir fins que la crema s’espesseixi lleugerament. Deixeu-la refredar a la nevera.
- Folreu uns motlles metàl·lics amb paper de forn i farciu-los de la preparació de xocolata. Poseu-los al forn durant 7-8 min a 200 ºC. Retireu-los, desemmotlleu-los i serviu-ho sobre una crema freda d’espígol. Podeu acompanyar-ho de gelat de xocolata i salsa de cacau. Per a la salsa prepareu un almívar amb 100 g de sucre i 135 ml d’aigua, afegiu-hi 90 g de cacau en pols i 75 ml de nata líquida.