Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la infusió: escalfeu l’aigua amb el sucre i el suc de la llimona. Aparteu-la del foc i afegiu-hi la camamilla. Deixeu-la infusionar i coleu-la.
  2. Afegiu-hi el suc de mandarina i la pectina, i escalfeu-ho lleugerament. Deixeu-ho refredar.
  3. Per a la taronja quallada: feu que el suc de taronja arrenqui el bull juntament amb el sucre i la branca de vainilla oberta i raspada. Afegiu-hi la pectina i refredeu-la.
  4. Per a la teula de mel: barregeu tots els ingredients i esteneu-ho sobre una fulla siliconada. Poseu-ho al forn durant 3 min a 180 ºC.
  5. Aboqueu la infusió de camamilla en un plat fondo, acompanyeu-la amb la taronja quallada i amb una bola de gelat de gingebre. Al damunt del gelat, poseu-hi la teula de mel.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 275

EL NADAL A LES TEVES MANS

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Francesc Fortí i Francina Suriñach

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto