Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 26 d'octubre a l'1 de novembre

Les propostes de la setmana del CUINA

CUINA.CAT

23/10/2020

Ja tenim aquí la setmana de la castanya i, com sempre, les nostres propostes per als tàpers o plats de la setmana. Un espòiler: no hi trobareu a faltar carbassa, moniato i panellets!

01 Pad Thai de tallarines de konjac

Pad Thai de tallarines de konjac Food Photos / Cristina Rivarola

Dilluns

02 Broqueta de xai tenduri amb salsa de iogurt

Broqueta de xai tenduri amb salsa de iogurt

03 Arròs de bacallà amb carxofa i oli de pebre vermell

Arròs de bacallà amb carxofa i oli de pebre vermell

04 'Smoothie' tònic antioxidant

'Smoothie' tònic antioxidant

05 Boles de formatge de cabra farcides de codonyat, fruita seca i herbes aromàtiques

Boles de formatge de cabra farcides de codonyat, fruita seca i herbes aromàtiques AJJ Estudi

06 Conill amb llenegues negres seques FOOD PHOTOS / CRISTINA RIVAROLA

Conill amb llenegues negres seques FOOD PHOTOS / CRISTINA RIVAROLA Food Photos / Cristina Rivarola

07 Panellets

Panellets Getty Images

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: