Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 15 al 21 de maig

Aquí teniu la nostra proposta per als àpats d'aquesta setmana. Bon profit!

CUINA.CAT

12/05/2023

No sabeu què cuinar? Cada setmana, l'equip de CUINA us ofereix una proposta setmanal de menú. Un grapat de receptes bones, sanes i saboroses. I fàcils de fer! 

 

01 Galets a la puttanesca

Galets a la puttanesca Getty Images

Dilluns

  • Primer: Galets a la puttanesca
  • Segon: Xai amb verdures a la remolatxa
  • Postres: Tiramisú de maduixa
02 Gelat vermell de iogurt

Gelat vermell de iogurt

Dimarts

  • Primer: Amanida de patata, cogombre i seitons amb vinagreta d'herbes
  • Segon: Magret amb peres i salsa de vi negre
  • Postres: Gelat vermell de iogurt
03 Rap a la planxa amb estofat de sípia

Rap a la planxa amb estofat de sípia

Dimecres

  • Primer: Sopa ràpida d'all, torrada i gratinada
  • Segon: Rap a la planxa amb estofat de sípia, calamarsets i safrà
  • Postres: Broqueta de fruita amb crema sabaiona
04 Hamburguesa de vedella amb hummus de remolatxa

Hamburguesa de vedella amb hummus de remolatxa Getty Images

Dijous

  • Primer: Hamburguesa de vedella amb hummus de remolatxa i ou ferrat
  • Postres: Quallada de soja, cafè i melmelada light
05 Tirabuixons de cigrons amb salsa de pebrot, anacards i alfàbrega

Tirabuixons de cigrons amb salsa de pebrot, anacards i alfàbrega Food Photos / Cristina Rivarola

Divendres

  • Primer: Tirabuixons de cigrons amb salsa de pebrot, anacards i alfàbrega
  • Segon: Tàrtar de poltre amb parmesà
  • Postres: Flam d'arròs amb llet de coco
06 Sushi d'escalivada i aladroc

Sushi d'escalivada i aladroc Becky Lawton

Dissabte

  • Primer: 'Dumplings' verds
  • Segon: Sushi d'escalivada i aladroc
  • Postres: 'Daifuku mochi'. Pastissos d'arròs del Japó
07 Cigrons amb sípia i ou ferrat

Cigrons amb sípia i ou ferrat

Diumenge

  • Primer: Cigrons amb sípia i ou ferrat
  • Postres: Crema de xocolata

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto