Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 29 de juny al 5 de juliol

Aquesta és la nostra proposta per organitzar els àpats d'aquesta setmana.

CUINA.CAT

30/06/2020

Encara no sabeu què heu de cuinar? Obriu la nevera i us quedeu sense idees? Aquí teniu la nostra proposta. Bon profit!

01 Entrant menorquí

Entrant menorquí

Dilluns

Dilluns comenceu amb un entrant menorquí. Una petita delícia amb sobrassada! De segon optem per una proposta amb look de primavera, refrescant i saludable: Uns calamarsons saltats amb espàrrecs i faves. I per postres, una coca de iogurt! 

02 Pastís de maduixes i mascarpone

Pastís de maduixes i mascarpone

Dimarts

Dimarts us proposem que, de primer, comenceu amb una torradeta amb melmelada de tomàquet amb rocafort. De segon, un arròs amb ceps i, per postres, un pastís fred de maduixes i mascarpone. Boníssim! 

03 Pastís gelat de mango

Pastís gelat de mango Becky Lawton

Dimecres

El primer plat de dimecres són uns espaguetis amb pesto i tomàquets cherry, una recepta d'Ada Parellada ideal per cuinar amb la mainada. De segon, dimsum de porc i per postres, un pastís gelat de mango.

04 Tronc d'arròs

Tronc d'arròs Becky Lawton

Dijous

Dijous. Ja tenim més a prop el cap de setmana i toca començar a celebrar-ho. De primer, un gaspatxo amb cireres amb tomàquet, de segon un tronc d'arròs i, per postres, pastís de mel i mató. Fàcil i bo. 

05 Daus de mongetes del ganxet

Daus de mongetes del ganxet Becky Lawton

Divendres

S'apropa el cap de setmana. El dia començarà amb una recepta de la Carme Ruscalleda: uns daus de mongetes del ganxet. De segon, un platàs: Arròs de gambes de Vilanova. Per postres, un clàssic revisionat: Mousse de xocolata negra amb oli d'oliva i sal marina.

06 Macarrons de fajol amb bolonyesa de coliflor

Macarrons de fajol amb bolonyesa de coliflor Food Photos / Cristina Rivarola

Dissabte

Dissabte prepareu uns macarrons de fajol amb bolonyesa de coliflor. De segon, un pollastre cajun i, per postres, mousse de iogurt i formatge.

07 Empanades de vedella

Empanades de vedella

Diumenge

Diumenge, el menú comença amb unes empanades de vedella, continua amb un ñlluç amb salsa de coco i acaba 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

26 set

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

27 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

30 set

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

18 set - 04 oct

11a Mostra de Cuina Menorquina

Fins al 4 d'octubre, una vintena de restaurants de Menorca participen en la Mostra de Cuina Menorquina 2020....

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto