Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 29 de juny al 5 de juliol

Aquesta és la nostra proposta per organitzar els àpats d'aquesta setmana.

CUINA.CAT

30/06/2020

Encara no sabeu què heu de cuinar? Obriu la nevera i us quedeu sense idees? Aquí teniu la nostra proposta. Bon profit!

01 Entrant menorquí

Entrant menorquí

Dilluns

Dilluns comenceu amb un entrant menorquí. Una petita delícia amb sobrassada! De segon optem per una proposta amb look de primavera, refrescant i saludable: Uns calamarsons saltats amb espàrrecs i faves. I per postres, una coca de iogurt! 

02 Pastís de maduixes i mascarpone

Pastís de maduixes i mascarpone

Dimarts

Dimarts us proposem que, de primer, comenceu amb una torradeta amb melmelada de tomàquet amb rocafort. De segon, un arròs amb ceps i, per postres, un pastís fred de maduixes i mascarpone. Boníssim! 

03 Pastís gelat de mango

Pastís gelat de mango Becky Lawton

Dimecres

El primer plat de dimecres són uns espaguetis amb pesto i tomàquets cherry, una recepta d'Ada Parellada ideal per cuinar amb la mainada. De segon, dimsum de porc i per postres, un pastís gelat de mango.

04 Tronc d'arròs

Tronc d'arròs Becky Lawton

Dijous

Dijous. Ja tenim més a prop el cap de setmana i toca començar a celebrar-ho. De primer, un gaspatxo amb cireres amb tomàquet, de segon un tronc d'arròs i, per postres, pastís de mel i mató. Fàcil i bo. 

05 Daus de mongetes del ganxet

Daus de mongetes del ganxet Becky Lawton

Divendres

S'apropa el cap de setmana. El dia començarà amb una recepta de la Carme Ruscalleda: uns daus de mongetes del ganxet. De segon, un platàs: Arròs de gambes de Vilanova. Per postres, un clàssic revisionat: Mousse de xocolata negra amb oli d'oliva i sal marina.

06 Macarrons de fajol amb bolonyesa de coliflor

Macarrons de fajol amb bolonyesa de coliflor Food Photos / Cristina Rivarola

Dissabte

Dissabte prepareu uns macarrons de fajol amb bolonyesa de coliflor. De segon, un pollastre cajun i, per postres, mousse de iogurt i formatge.

07 Empanades de vedella

Empanades de vedella

Diumenge

Diumenge, el menú comença amb unes empanades de vedella, continua amb un ñlluç amb salsa de coco i acaba 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: