Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 23 al 29 de novembre

El menú per preparar-vos a casa els àpats de la setmana

CUINA.CAT

20/11/2020

Una nova setmana que comença i amb la qual arriba com sempre el menú del CUINA. Plats i postres variats i ben bons per fer-vos la setmana més amena.

01 Alvocat amb salsa tàrtara

Alvocat amb salsa tàrtara Food Photos / Cristina Rivarola

02 Peres amb vi blanc i magrana

Peres amb vi blanc i magrana

03 Crema de moniatos i magranes

Crema de moniatos i magranes

04 Filet madurat

Filet madurat Becky Lawton

Dijous

05 After Eight de peres

After Eight de peres

Divendres

06 Amanida freda de fideus soba

Amanida freda de fideus soba Becky Lawton

07 Filet de vedella, curri japonès i escuma de coco

Filet de vedella, curri japonès i escuma de coco

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: