CUINA.CAT
28/05/2021Aquí teniu una proposta de menú per alegrar-vos el dia amb una dieta equilibrada i amb productes de temporada.
Amanida de tomàquets de temporada, figaflors, sardines curades i vinagreta de festucs
Farcellets de formatge
Primer plat: Farcellets de formatge
Segon plat: 'Enmoladas' de pollastre
Postres: Flam d'orxata amb coulis de mango
Llenguado amb taronja
Canelons amb verdures
Cuixa de xai al forn amb espècies Becky Lawton
Primer plat: Ajoblanco malagueny
Segon plat: Cuixa de xai al forn amb espècies
Postres: Taronges amb gelat de farigola
Paella valenciana
Primer plat: Broqueta de gambes de Palamós escalivada amb herbes aromàtiques
Segon plat: Paella valenciana
Postres: Meló amb porto
filet de vedella amb verdures i mostassa Becky Lawton
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.