Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 10 al 16 d'abril

CUINA.CAT

07/04/2023

No sabeu què cuinar? No patiu, l'equip de CUINA us porta una selecció d'àpats per preparar durant la setmana. Un conjunt de receptes bones i saboroses!

 

01 Crema de crancs de mar, rossinyols i alls tendres

Crema de crancs de mar, rossinyols i alls tendres Food Photos / Cristina Rivarola

Dilluns

  • Primer: Crema de crancs de mar, rossinyols i alls tendres
  • Segon: Filet de vedella amb verdures i mostassa
  • Postres: Batut d'espinacs, kiwi i plàtan
02 Llenguado amb taronja

Llenguado amb taronja

Dimarts

  • Primer: Trinxat de col i patates
  • Segon: Llenguado amb taronja
  • Postres: Coco-Choc amb iogurt
03 Gamba amb prunes i carxofes

Gamba amb prunes i carxofes

Dimecres

  • Primer: Llenties estofades
  • Postres: Gamba amb prunes i carxofes
04 Arròs amb katsudon

Arròs amb katsudon

Dijous

  • Primer: Arròs amb katsudon
  • Segon: Costelló de porc
  • Postres: Crema de mandarina amb cruixent de taronja
05 Pasta negra amb cloïsses i sípia

Pasta negra amb cloïsses i sípia Enrique Marco

Divendres

  • Primer: Pasta negra amb cloïsses i sípia
  • Segon: Llom de porc ibèric amb cremós de formatge i pastanaga
  • Postres: Macarons de poma àcida
06 Peix teriyaki

Peix teriyaki Becky Lawton

Dissabte

  • Primer: Ou d'or i patates emmascarades
  • Segon: Peix teriyaki
  • Postres: Magdalenes 'double' xocolata
07 Pastís de pastanaga de Levaduramadre

Pastís de pastanaga de Levaduramadre

Diumenge

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: