CUINA.CAT
25/05/2020Amanida d'alvocat, tonyina i ruca Getty Images
Dilluns comenceu amb una amanida d'alvocat, tonyina i ruca. Ràpida i boníssima! De segon, prepareu una truita de patates. Acompanyeu-la amb unes bones torrades de pa amb tomàquet. I per postres, un batut energètic de taronja, pastanaga, maduixes i cúrcuma. Que vagi de gust!
Arròs especiat de pastanaga i api AJJ Estudi
Dimarts us proposem que feu una recepta de David Caballero: arròs especiat de pastanaga i api. De segon plat, hamburguesa de vedella amb ceba confitada, foie gras i salsa de tòfona. I per acabar el dia, un refrescant de préssec, que entra en la seva temporada preferida. Acompanyeu-lo d'un gelat de festucs. Bon profit!
Amanida cèsar clàssica Food Photos / Cristina Rivarola
El primer plat de dimecres és una amanida Cèsar clàssica. No us oblideu de preparar la salsa! De segon, us proposem unes tallarines negres amb faves saltades. I per postres, una recepta de Gemma Clofent: crema d'ametlla amb un grapat de nabius per sobre. Us encantarà!
Carpaccio de presa ibèrica amb maduixes i germinats Becky Lawton
Dijous prepareu un carpaccio de pernil ibèric amb maduixes, ruca i germinats de rave. De segon, un plat molt tradicional: empedrat amb sardines. I per postres, un cinnamon roll: rotllos de canyella que provenen del nord d'Europa. Afegiu-hi xocolata o panses. Nyam!
Pinya a la planxa amb granissat d'hibisc Becky Lawton
S'apropa el cap de setmana i també el mes de juny. L'estiu és pràcticament aquí! Per això, us proposem una sopa freda de pèsols, curri, citronella i coco. De segon plat, uns pirozhki: empanades russes farcides de carn. Us sorprendran! Per acabar el menú, pinya a la planxa amb granissat d'hibisc.
Minipizza d'albergínia, tomàquet i espinacs AJJ Estudi
Dissabte prepareu unes minipizzes d'albergínia, tomàquet i espinacs. De segon plat, costelles de xai a la barbacoa. I per postres, flam de xocolata amb escuma de iogurt. Us llepareu els dits!
'Carrot cake'
Diumenge, el menú comença amb un gaspatxo. De segon plat, musclos amb un variat de verdures. De ben segur que us agradarà! Per postres, un pastís magnífic: carrot cake amb cobertura de formatge i nous.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: