Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 25 al 31 de maig

Aquesta és la nostra proposta per organitzar els àpats d'aquesta setmana. Arriba la calor i de mica en mica recuperem la nostra vida. A la cuina, com sempre, els millors plats. Bon profit!

CUINA.CAT

25/05/2020
01 Amanida d'alvocat, tonyina i ruca

Amanida d'alvocat, tonyina i ruca Getty Images

Dilluns

Dilluns comenceu amb una amanida d'alvocat, tonyina i ruca. Ràpida i boníssima! De segon, prepareu una truita de patates. Acompanyeu-la amb unes bones torrades de pa amb tomàquet. I per postres, un batut energètic de taronja, pastanaga, maduixes i cúrcuma. Que vagi de gust! 

02 Arròs especiat de pastanaga i api

Arròs especiat de pastanaga i api AJJ Estudi

Dimarts

Dimarts us proposem que feu una recepta de David Caballero: arròs especiat de pastanaga i api. De segon plat, hamburguesa de vedella amb ceba confitada, foie gras i salsa de tòfona. I per acabar el dia, un refrescant de préssec, que entra en la seva temporada preferida. Acompanyeu-lo d'un gelat de festucs. Bon profit!

03 Amanida cèsar clàssica

Amanida cèsar clàssica Food Photos / Cristina Rivarola

Dimecres

El primer plat de dimecres és una amanida Cèsar clàssica. No us oblideu de preparar la salsa! De segon, us proposem unes tallarines negres amb faves saltades. I per postres, una recepta de Gemma Clofent: crema d'ametlla amb un grapat de nabius per sobre. Us encantarà!

04 Carpaccio de presa ibèrica amb maduixes i germinats

Carpaccio de presa ibèrica amb maduixes i germinats Becky Lawton

Dijous

Dijous prepareu un carpaccio de pernil ibèric amb maduixes, ruca i germinats de rave. De segon, un plat molt tradicional: empedrat amb sardines. I per postres, un cinnamon roll: rotllos de canyella que provenen del nord d'Europa. Afegiu-hi xocolata o panses. Nyam!

05 Pinya a la planxa amb granissat d'hibisc

Pinya a la planxa amb granissat d'hibisc Becky Lawton

Divendres

S'apropa el cap de setmana i també el mes de juny. L'estiu és pràcticament aquí! Per això, us proposem una sopa freda de pèsols, curri, citronella i coco. De segon plat, uns pirozhki: empanades russes farcides de carn. Us sorprendran! Per acabar el menú, pinya a la planxa amb granissat d'hibisc. 

06 Minipizza d'albergínia, tomàquet i espinacs

Minipizza d'albergínia, tomàquet i espinacs AJJ Estudi

Dissabte

Dissabte prepareu unes minipizzes d'albergínia, tomàquet i espinacs. De segon plat, costelles de xai a la barbacoa. I per postres, flam de xocolata amb escuma de iogurt. Us llepareu els dits! 

07 'Carrot cake'

'Carrot cake'

Diumenge

Diumenge, el menú comença amb un gaspatxo. De segon plat, musclos amb un variat de verdures. De ben segur que us agradarà! Per postres, un pastís magnífic: carrot cake amb cobertura de formatge i nous.  

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto