CUINA.CAT
20/07/2020Encara no sabeu què heu de cuinar? Obriu la nevera i us quedeu sense idees? Aquí teniu la nostra proposta. Bon profit!
Espaguetis puttanesca
Dilluns comenceu amb un batut ben energètic: de taronja, pastanaga, maca i cúrcuma. De segon, us proposem un clàssic italià: uns espaguetis a la puttanesca. I, per postres, un iogurt amb gingebre i peta zetas. La millor manera de començar la setmana!
Pollastre amb mel i sèsam
Dimarts us proposem que, de primer, comenceu amb una amanida de bacallà confitat. El menú segueix amb un pollastre amb mel i sèsam i acaba amb un bon flam de formatge, pebre i romaní.
Gaspatxo de taronja, gingebre, pastanaga i iogurt grec
El primer plat de dimecres és un gaspatxo de taronja, gingebre, pastanaga i iogurt grec. amanida d'arròs amb un toc diferent, recepta de David Caballero. De segon us proposem una arengada fumada amb vinagreta de roses i babaganuix. Per postres, us proposem que opteu per uns préssecs de temporada en almívar.
Cebiche de bacallà
Dijous. Ja tenim més a prop el cap de setmana! Avui el menú comença amb una quiche vegana de col llombarda i porros. De segon, us proposem un cebiche de bacallà. I, de postres, una recepta d'Ada Parellada, un mousse de xocolata.
Préssecs a la planxa, créixens i vinagreta
S'apropa el cap de setmana. El dia començarà amb una recepta ben refrescant, ideal per a l'estiu: préssecs a la planxa, créixens i vinagreta de llima-llimona. De segon,
Costelles de vedella en dues coccions Becky Lawton
Dissabte prepareu unes piruletes de formatge. De segon, us proposem un platàs ideal per sorprendre als convidats: costelles de vedella en dues coccions. I, per postres, gelat de nabius i llimona.
'Tiradito' d'orada
Diumenge, el menú comença amb uns ous a la mallorquina, continua amb un 'tiradito', un clàssic peruà. Per acabar, us proposem una crema de mandarina amb cruixent de taronja.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.