Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 20 al 26 de juliol

Aquesta és la nostra proposta per organitzar els àpats d'aquesta setmana.

CUINA.CAT

20/07/2020

Encara no sabeu què heu de cuinar? Obriu la nevera i us quedeu sense idees? Aquí teniu la nostra proposta. Bon profit!

01 Espaguetis puttanesca

Espaguetis puttanesca

Dilluns

Dilluns comenceu amb un batut ben energètic: de taronja, pastanaga, maca i cúrcuma. De segon, us proposem un clàssic italià: uns espaguetis a la puttanesca. I, per postres, un iogurt amb gingebre i peta zetas. La millor manera de començar la setmana! 

02 Pollastre amb mel i sèsam

Pollastre amb mel i sèsam

Dimarts

Dimarts us proposem que, de primer, comenceu amb una amanida de bacallà confitat. El menú segueix amb un pollastre amb mel i sèsam i acaba amb un bon flam de formatge, pebre i romaní. 

03 Gaspatxo de taronja, gingebre, pastanaga i iogurt grec

Gaspatxo de taronja, gingebre, pastanaga i iogurt grec

Dimecres

El primer plat de dimecres és un gaspatxo de taronja, gingebre, pastanaga i iogurt grec. amanida d'arròs amb un toc diferent, recepta de David Caballero. De segon us proposem una arengada fumada amb vinagreta de roses i babaganuix. Per postres, us proposem que opteu per uns préssecs de temporada en almívar. 

04 Cebiche de bacallà

Cebiche de bacallà

Dijous

Dijous. Ja tenim més a prop el cap de setmana! Avui el menú comença amb una quiche vegana de col llombarda i porros. De segon, us proposem un cebiche de bacallà. I, de postres, una recepta d'Ada Parellada, un mousse de xocolata.

05 Préssecs a la planxa, créixens i vinagreta

Préssecs a la planxa, créixens i vinagreta

Divendres

S'apropa el cap de setmana. El dia començarà amb una recepta ben refrescant, ideal per a l'estiu: préssecs a la planxa, créixens i vinagreta de llima-llimona. De segon, 

06 Costelles de vedella en dues coccions

Costelles de vedella en dues coccions Becky Lawton

Dissabte

Dissabte prepareu unes piruletes de formatge. De segon, us proposem un platàs ideal per sorprendre als convidats: costelles de vedella en dues coccions. I, per postres, gelat de nabius i llimona. 

07 'Tiradito' d'orada

'Tiradito' d'orada

Diumenge

Diumenge, el menú comença amb uns ous a la mallorquina, continua amb un 'tiradito', un clàssic peruà. Per acabar, us proposem una crema de mandarina amb cruixent de taronja. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

27 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto