CUINA.CAT
03/03/2020Filet de vedella amb mantega de tòfona Food Photos / Cristina Rivarola
Comenceu la setmana amb una amanida de formatge de cabra molt completa. Arrodoniu-la amb la vinagreta i els garapinyats. Després, filet de vedella amb mantega de tòfona. Una recepta melosa i molt suculenta. I per postres, us proposem un Tatin de mango i taronja. La fruita al poder!
Salmó en escabetx Food Photos / Cristina Rivarola
El primer plat de dimarts és tagliolini amb ou escumat i papada de porc. Prepareu el plat de pasta acompanyat de crema de llet, formatge parmesà i unes herbes aromàtiques. L'escabetx de salmó és una nova manera de gaudir d'aquest peix alhora que ràpida de cuinar. Tanquem el menú amb pinya a la planxa amb llima, iogurt i gerds. Deliciós!
Crema calenta d'alvocat
Dimecres, prepareu una crema calenta d'alvocat ben vistosa i nutritiva. Feu unes boletes de sobrassada i fregiu-les. Completeu el plat amb els grans de magrana i una mica de coriandre. Com a segon, croquetes d'algues i arròs, una recepta original que us farà disfrutar d'allò més. Per postres, un flam de formatge fresc untat de caramel líquid!
Stroganoff de cap de llom
Per dijous us presentem un menú que de ben segur us farà acabar la setmana amb força! El primer plat és una truita oberta d'espàrrecs, xiitakes i gambes. L'stroganoff de cap de llom és el segon plat del dia. Prepareu un sofregit de ceba, tomàquet i tabasco per acompanyar la carn. I per postres, bunyols de poma. Molt fàcils de fer i amb un gust increïble!
Cigrons amb ceps i verdures Becky Lawton
Ja tenim a sobre el cap setmana i us proposem un carpaccio de ventresca amb tonyina i espàrrecs. Tot seguit, cigrons amb ceps i verdures! I per postres, pera al forn i crocant de vainilla. La millor combinació de dolç i cruixent!
Tatin d'escalivada i anxoves
El dissabte, comenceu el menú amb un Tatin d'escalivada i anxoves. Després, atreviu-vos a preparar rap de costa, salsa de llima, albergínia i nous de macadàmia. De ben segur que repetireu! I per postres, crema de préssec i llimona. Per als més amants de la llimona i sense cap complicació!
Pastís portuguès Gemma Clofent
Diumenge prepareu una fideuà tradicional perfecta per a un dinar familiar i un rodó de carn picada amb espigalls. Prepareu una salsa de verdures per fer-la encara més tendra. Per postres, un pastís portuguès per llepar-se'n els dits. Que vagi de gust!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: