Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 2 al 8 de març

Aquesta és la nostra proposta per organitzar els àpats de la setmana. Bon profit!

CUINA.CAT

03/03/2020
01 Filet de vedella amb mantega de tòfona

Filet de vedella amb mantega de tòfona Food Photos / Cristina Rivarola

Dilluns

Comenceu la setmana amb una amanida de formatge de cabra molt completa. Arrodoniu-la amb la vinagreta i els garapinyats. Després, filet de vedella amb mantega de tòfona. Una recepta melosa i molt suculenta. I per postres, us proposem un Tatin de mango i taronja. La fruita al poder!

02 Salmó en escabetx

Salmó en escabetx Food Photos / Cristina Rivarola

Dimarts

El primer plat de dimarts és tagliolini amb ou escumat i papada de porc. Prepareu el plat de pasta acompanyat de crema de llet, formatge parmesà i unes herbes aromàtiques. L'escabetx de salmó és una nova manera de gaudir d'aquest peix alhora que ràpida de cuinar. Tanquem el menú amb pinya a la planxa amb llima, iogurt i gerds. Deliciós!

03 Crema calenta d'alvocat

Crema calenta d'alvocat

Dimecres

Dimecres, prepareu una crema calenta d'alvocat ben vistosa i nutritiva. Feu unes boletes de sobrassada i fregiu-les. Completeu el plat amb els grans de magrana i una mica de coriandre. Com a segon, croquetes d'algues i arròs, una recepta original que us farà disfrutar d'allò més. Per  postres, un flam de formatge fresc untat de caramel líquid!

04 Stroganoff de cap de llom

Stroganoff de cap de llom

Dijous

Per dijous us presentem un menú que de ben segur us farà acabar la setmana amb força! El primer plat és una truita oberta d'espàrrecs, xiitakes i gambes. L'stroganoff de cap de llom és el segon plat del dia. Prepareu un sofregit de ceba, tomàquet i tabasco per acompanyar la carn. I per postres, bunyols de poma. Molt fàcils de fer i amb un gust increïble!

05 Cigrons amb ceps i verdures

Cigrons amb ceps i verdures Becky Lawton

Divendres

Ja tenim a sobre el cap setmana i us proposem un carpaccio de ventresca amb tonyina i espàrrecs. Tot seguit, cigrons amb ceps i verdures! I per postres, pera al forn i crocant de vainilla. La millor combinació de dolç i cruixent!

06 Tatin d'escalivada i anxoves

Tatin d'escalivada i anxoves

Dissabte

El dissabte, comenceu el menú amb un Tatin d'escalivada i anxoves. Després, atreviu-vos a preparar rap de costa, salsa de llima, albergínia i nous de macadàmia. De ben segur que repetireu! I per postres, crema de préssec i llimona. Per als més amants de la llimona i sense cap complicació!

07 Pastís portuguès

Pastís portuguès Gemma Clofent

Diumenge

Diumenge prepareu una fideuà tradicional perfecta per a un dinar familiar i un rodó de carn picada amb espigalls. Prepareu una salsa de verdures per fer-la encara més tendra. Per postres, un pastís portuguès per llepar-se'n els dits. Que vagi de gust!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: