CUINA.CAT
05/08/2022Aquí teniu una proposta de menú per alegrar-vos el dia amb una dieta equilibrada i amb productes de temporada.
Calamars farcits amb alfàbrega Becky Lawton
Préssecs a la planxa, créixens i vinagreta
Primer plat: Préssecs a la planxa, créixens i vinagreta de llima-llimona
Segon plat: Cuixa de cabrit enfangada
Postres: Assortiment de formatges amb confitura de carbassa i vi ranci
Bacallà confitat amb arròs verd d'alfàbrega Pau Esculies
Crema freda d'espàrrecs verds amb tomàquets secs Becky Lawton
Sardines a la planxa / Becky Lawton
Primer plat: Tàrtar de vieira sobre crema d'alvocat
Postres: Sopa de mandarina amb vainilla, magrana i alfàbrega
Vedella rostida amb albercocs i crostons de farigola
Primer plat: Puré d'albergínies
Segon plat: Vedella rostida amb albercocs i crostons de farigola
Postres: Gelats de pal de meló i gerds
Gall del Penedès amb arròs a banda
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: