Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Menú de la setmana del 8 al 14 d'agost

Unes quantes propostes per als àpats d'aquests dies

CUINA.CAT

05/08/2022

Aquí teniu una proposta de menú per alegrar-vos el dia amb una dieta equilibrada i amb productes de temporada. 

01 Calamars farcits amb alfàbrega

Calamars farcits amb alfàbrega Becky Lawton

02 Préssecs a la planxa, créixens i vinagreta

Préssecs a la planxa, créixens i vinagreta

03 Bacallà confitat amb arròs verd d'alfàbrega

Bacallà confitat amb arròs verd d'alfàbrega Pau Esculies

04 Crema freda d'espàrrecs verds amb tomàquets secs

Crema freda d'espàrrecs verds amb tomàquets secs Becky Lawton

05 Sardines a la planxa / Becky Lawton

Sardines a la planxa / Becky Lawton

06 Vedella rostida amb albercocs i crostons de farigola

Vedella rostida amb albercocs i crostons de farigola

07 Gall del Penedès amb arròs a banda

Gall del Penedès amb arròs a banda

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 261

UN ESTIU PER MENJAR-TE'L

  • Plats del mes
  • Mariano Gonzalvo

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto