Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 6 al 12 de desembre

Aquí teniu la nostra proposta per als àpats d'aquesta setmana. Bon profit!

CUINA.CAT

03/12/2021

No sabeu què cuinar? Cada setmana, l'equip de CUINA us ofereix una proposta setmanal de menú. Un grapat de receptes bones, sanes i saboroses. I fàcils de fer!  

01 Raviolis de bolets amb formatge de cabra

Raviolis de bolets amb formatge de cabra

Dilluns

  • Primer: Raviolis de bolets amb formatge de cabra.
  • Postres: Tiramisú de festucs i llimona.
02 Patata d'Olot

Patata d'Olot

Dimarts

  • Primer: Patata d’Olot.
  • Segon: Carn amb salsa de castanyes.
  • Postres: Pastisset de xocolata amb mantega Cadí DOP i marc de cava.
03 Olla aranesa

Olla aranesa Enrique Marco

Dimecres

  • Primer: Olla aranesa.    
  • Segon: Rap rostit amb gambes.
  • Postres: Crème brûlée de cireres.
04 'Flatbread' d'espinacs amb tabule i salsa cítrica de iogurt

'Flatbread' d'espinacs amb tabule i salsa cítrica de iogurt

Dijous

  • Primer: 'Flat bread' d'espinacs amb tabule i salsa cítrica de iogurt.
  • Segon: Cua de bou, ratafia i trompetes de la mort.
  • Postres: Bunyols de xocolata amb sorbet de tomàquet i alfàbrega.
05 Amanida de provolone, cirerols i flors

Amanida de provolone, cirerols i flors

Divendres

  • Primer: Amanida de provolone, cirerols i flors.
  • Segon: Salmó amb fonoll.
  • Postres: Papillota de formatge de cabra i figues.
06 Risotto amb bolets i all negre

Risotto amb bolets i all negre Marta Sanahuja

Dissabte

  • Primer: Risotto amb bolets i all negre.
  • Postres: Flam de cafè.
07 Estofat de llenties amb calamars

Estofat de llenties amb calamars Becky Lawton

Diumenge

  • Primer: Estofat de llenties amb calamars.
  • Postres: Mousse de mató amb melmelada de taronja, safrà i vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto