Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 6 al 12 de desembre

Aquí teniu la nostra proposta per als àpats d'aquesta setmana. Bon profit!

CUINA.CAT

03/12/2021

No sabeu què cuinar? Cada setmana, l'equip de CUINA us ofereix una proposta setmanal de menú. Un grapat de receptes bones, sanes i saboroses. I fàcils de fer!  

01 Raviolis de bolets amb formatge de cabra

Raviolis de bolets amb formatge de cabra

Dilluns

  • Primer: Raviolis de bolets amb formatge de cabra.
  • Postres: Tiramisú de festucs i llimona.
02 Patata d'Olot

Patata d'Olot

Dimarts

  • Primer: Patata d’Olot.
  • Segon: Carn amb salsa de castanyes.
  • Postres: Pastisset de xocolata amb mantega Cadí DOP i marc de cava.
03 Olla aranesa

Olla aranesa Enrique Marco

Dimecres

  • Primer: Olla aranesa.    
  • Segon: Rap rostit amb gambes.
  • Postres: Crème brûlée de cireres.
04 'Flatbread' d'espinacs amb tabule i salsa cítrica de iogurt

'Flatbread' d'espinacs amb tabule i salsa cítrica de iogurt

Dijous

  • Primer: 'Flat bread' d'espinacs amb tabule i salsa cítrica de iogurt.
  • Segon: Cua de bou, ratafia i trompetes de la mort.
  • Postres: Bunyols de xocolata amb sorbet de tomàquet i alfàbrega.
05 Amanida de provolone, cirerols i flors

Amanida de provolone, cirerols i flors

Divendres

  • Primer: Amanida de provolone, cirerols i flors.
  • Segon: Salmó amb fonoll.
  • Postres: Papillota de formatge de cabra i figues.
06 Risotto amb bolets i all negre

Risotto amb bolets i all negre Marta Sanahuja

Dissabte

  • Primer: Risotto amb bolets i all negre.
  • Postres: Flam de cafè.
07 Estofat de llenties amb calamars

Estofat de llenties amb calamars Becky Lawton

Diumenge

  • Primer: Estofat de llenties amb calamars.
  • Postres: Mousse de mató amb melmelada de taronja, safrà i vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: