CUINA.CAT
06/02/2020Nyoquis amb salsa de pebrot Becky Lawton
El dilluns comenceu amb un plat enèrgic i molt saborós, nyoquis amb salsa de pebrot. El segon plat, pollastre amb canyella, és ràpid i senzill. Passeu els talls de pollastre per la canyella i la farina i fregiu-los. Després coeu-los en una cassola amb una mica de tomàquet i ceba i llestos per servir. I de postres, us proposem unes natilles de pinya que no us faran perdre el temps!
Cigrons a la toscana Becky Lawton
Dimarts atreviu-vos amb uns cigrons a la toscana. Acompanyeu-los amb xampinyons i carxofa i no us oblideu d'afegir-hi orenga i alfàbrega picada! De segon, una recepta ben tradicional, vedella amb bolets. Les ametlles i les avellanes picades donaran el toc particular al plat. De postres, els préssecs amb vi amb iogurt i fava tonca són l'opció ideal per a combinar làctics i fruita.
Crema de carbassó Becky Lawton
El primer plat de dimecres és una crema de carbassó ràpida de fer i ben lleugera. Podeu preparar-la amb un escabetx de bolets per a donar-li més sabor. El lluç i el rap a la planxa acompanyat amb un sofregit d'alls i cues de gambes és un segon plat perfecte i senzill. Tanquem el menú amb una recepta de Gemma Clofent, unes galetes de coco. Que aprofiti!
Albergínia farcida de confit d'ànec i maionesa de xipotle
Us proposem una amanida de llenties pel dijous. Acompanyeu el plat de llegums amb ceba, pebrot, porro i un bon raig de suc de llimona. De segon, l'albergínia farcida de confit d'ànec i maionesa de xipotle de ben segur que us farà repetir-ne. I per acabar, una sopa de taronja servida amb trossos de mandarina i aranja vermella. Nutritiva i amb un munt de vitamines.
Hamburguesa amb crema de ceps
S'apropa el cap de setmana i us proposem un menú ben complet. De primer plat, una amanida vegana de quinoa i tzatziki. Una bona hamburguesa de segon acompanyada de crema de ceps. No us farà falta ni pa. I de postres, raïm amb una barreja de formatges al vostre gust. Podeu afegir-hi un trosset de nou i una mica de conyac.
Batut de poma, espinacs, kiwi i plàtan
Dissabte, el menú és perfecte per menjar amb la família. De primer, us proposem un entrant, daus de salmó marinats amb cafè. El plat fort del dia és una cassola de fideus amb gambes i lluç que també agradarà als més petits. I per postres, un "smoothie" de poma, espinacs, kiwi i plàtan. Només cal batir les fruites i verdures amb la llet i servir-lo amb una mica de menta fresca.
Canelons de bacallà, crema de carxofes i pernil Pau Esculies
Diumenge us proposem un entrant lleuger i una recepta ben original de canelons. El carpaccio de carbassó, remolatxa i parmesà us farà entrar la gana. El plat de canelons de bacallà, crema de carxofes i pernil no us deixarà indiferents. I de postres, prepareu un pastís de poma i fruites del bosc. Us en llepareu els dits!
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.