Troba la teva recepta

Menú de la setmana del 10 al 16 de febrer

Aquesta és la nostra proposta per organitzar els àpats de la setmana. Bon profit!

CUINA.CAT

06/02/2020
01 Nyoquis amb salsa de pebrot

Nyoquis amb salsa de pebrot Becky Lawton

Dilluns

El dilluns comenceu amb un plat enèrgic i molt saborós, nyoquis amb salsa de pebrot. El segon plat, pollastre amb canyella, és ràpid i senzill. Passeu els talls de pollastre per la canyella i la farina i fregiu-los. Després coeu-los en una cassola amb una mica de tomàquet i ceba i llestos per servir. I de postres, us proposem unes natilles de pinya que no us faran perdre el temps!

02 Cigrons a la toscana

Cigrons a la toscana Becky Lawton

Dimarts

Dimarts atreviu-vos amb uns cigrons a la toscana. Acompanyeu-los amb xampinyons i carxofa i no us oblideu d'afegir-hi orenga i alfàbrega picada! De segon, una recepta ben tradicional, vedella amb bolets. Les ametlles i les avellanes picades donaran el toc particular al plat. De postres, els préssecs amb vi amb iogurt i fava tonca són l'opció ideal per a combinar làctics i fruita.

03 Crema de carbassó

Crema de carbassó Becky Lawton

Dimecres

El primer plat de dimecres és una crema de carbassó ràpida de fer i ben lleugera. Podeu preparar-la amb un escabetx de bolets per a donar-li més sabor. El lluç i el rap a la planxa acompanyat amb un sofregit d'alls i cues de gambes és un segon plat perfecte i senzill. Tanquem el menú amb una recepta de Gemma Clofent, unes galetes de coco. Que aprofiti!

04 Albergínia farcida de confit d'ànec i maionesa de xipotle

Albergínia farcida de confit d'ànec i maionesa de xipotle

Dijous

Us proposem una amanida de llenties pel dijous. Acompanyeu el plat de llegums amb ceba, pebrot, porro i un bon raig de suc de llimona. De segon, l'albergínia farcida de confit d'ànec i maionesa de xipotle de ben segur que us farà repetir-ne. I per acabar, una sopa de taronja servida amb trossos de mandarina i aranja vermella. Nutritiva i amb un munt de vitamines.

05 Hamburguesa con crema de boletus

Hamburguesa con crema de boletus

Divendres

S'apropa el cap de setmana i us proposem un menú ben complet. De primer plat, una amanida vegana de quinoa i tzatziki. Una bona hamburguesa de segon acompanyada de crema de ceps. No us farà falta ni pa. I de postres, raïm amb una barreja de formatges al vostre gust. Podeu afegir-hi un trosset de nou i una mica de conyac.

06 Smoothie de poma, espinacs, kiwi i plàtan

Smoothie de poma, espinacs, kiwi i plàtan

Dissabte

Dissabte, el menú és perfecte per menjar amb la família. De primer, us proposem un entrant, daus de salmó marinats amb cafè. El plat fort del dia és una cassola de fideus amb gambes i lluç que també agradarà als més petits. I per postres, un "smoothie" de poma, espinacs, kiwi i plàtan. Només cal batir les fruites i verdures amb la llet i servir-lo amb una mica de menta fresca. 

07 Canelons de bacallà, crema de carxofes i pernil

Canelons de bacallà, crema de carxofes i pernil Pau Esculies

Diumenge

Diumenge us proposem un entrant lleuger i una recepta ben original de canelons. El carpaccio de carbassó, remolatxa i parmesà us farà entrar la gana. El plat de canelons de bacallà, crema de carxofes i pernil no us deixarà indiferents. I de postres, prepareu un pastís de poma i fruites del bosc. Us en llepareu els dits! 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

27 feb

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

27 feb

Cuina vegetariana d'hivern Nou 2020

Sabíeu que la meitat del nostre plat sempre haurien de ser verdures? I que hauríem de reduir el consum...

27 feb

Taller 'Cuina amb vegetals fermentats'

El dijous 27 de febrer, al Centre Cívic El Sortidor, es farà un taller de 18.30 a 21.30 h en què...

01-28 feb

Jornades gastronòmiques 'Temps d'uriços'

Els eriçons de mar són uns dels productes que reben més noms diferents al nostre país. Depèn...

Portada 237 Neta

BACALLÀ FOODIE. MAI NO L'HAVÍEU CUINAT AIXÍ!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carlota Claver

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto