CUINA.CAT
14/02/2020Amanida de poma i gorgonzola
Comenceu la setmana amb una amanida ben vistosa i potent. Combineu els enciams amb la poma, la gorgonzola i les nous. De segon plat, unes fajitas de xai ben cruixents. Podeu provar mil ingredients per acompanyar al xai a les tortillas de blat de moro. I de postres, us proposem una pannacotta de iogurt amb sorpresa de taronja que tindreu preparada en un tres i no res.
Mongetes estofades Becky Lawton
Dimarts, que no faltin els llegums. Un plat de mongetes estofades i de segon, tonyina amb llima i cacauets picants. Feu una salsa amb mel, llima, oli de cacauet i xantana i disfrutareu amb aquesta recepta de peix! De postres, una broqueta de fruita al vostre gust però arrebossada de crema d'ou i vainilla.
Pasta a l'amatriciana Miquel Àngel Roque
El primer plat de dimecres és pasta a l'amatriciana. Una recepta senzilla i ràpida que té com a secret la cansalada, el bitxo i els tomàquets cherry. L'hamburguesa de salmó és un segon plat ideal i podeu acompanyar-lo amb patates confitades. Tanquem el menú amb un smoothie pinya thai, el suc més relaxant i digestiu per seguir avançant la setmana amb energia!
Truita de botifarra
Arriba el Dijous Gras i us proposem un menú especial. De primer plat, una crema de bròquil, salicòrnia i calamarsons amb un sabor exquisit. De segon, una truita ben suculent de botifarra, d'ou o negra, com vosaltres preferiu! I de postres, la tradicional coca de llardons. Aprofiteu, que el Dijous Gras tot ho permet.
Raviolis de bolets amb formatge de cabra
S'apropa el cap de setmana i us proposem uns raviolis de bolets amb formatge de cabra. De segon plat, uns pinxos de lluç acompanyats de pebrots, ceba i tomàquet. Salteu les verdures a la planxa i tindreu unes broquetes delicioses i ben saludables. De postres, un flam de mandarina que no té res a envejar al clàssic flam.
Lasanya de pollastre i xampinyons
El dissabte, comenceu el menú amb uns espàrrecs gratinats i enrotllats amb pernil cuit. De segon plat, una bona lasanya de pollastre i xampinyons. Elaboreu una bona beixamel i opteu per gratinar el plat amb un formatge tipus gruyère. I per postres, préssecs saltats amb vi dolç, una recepta fàcil i irresistible!
Pastís de llimona i maduixes Gemma Clofent
Diumenge prepareu un arròs negre, us en llepareu els dits! Les croquetes de pernil amb beixamel ràpida són un bon segon plat. Un truc, us han de quedar cremoses per dins i cruixents per fora. I de postres, animeu-vos a preparar un pastís de mousse de llimona amb maduixes.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.