CUINA.CAT
04/06/2021Aquí teniu una proposta de menú per alegrar-vos el dia amb una dieta equilibrada i amb productes de temporada.
Empedrat de cigrons i llamàntol
Raviolis de poma i foie amb salsa de nous i sàlvia
Tamales de gambetes AJJ Estudi
Planxa de calamars amb mongetes tendres
Crema de pèsols i espàrrecs silvestres Anna Garcia Frigola
Primer plat: Crema de pèsols i espàrrecs silvestres
Segon plat: Filet de vedella amb salsa de mostassa
Flors de carbassó i d'hibisc al forn Becky Lawton
Primer plat: Flors de carbassó i d'hibisc al forn
Segon plat: Lluç cruixent amb patata, mongetes tendres i oli d'arbequines
Postres: Meló fornejat amb vi dolç, quallada i coca de vidre
Arròs amb carxofes i ceps
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: