Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 11 al 17 de maig

Aquesta és la nostra proposta per organitzar els àpats d'aquesta setmana. Gaudir del temps a casa és més fàcil si innoveu a la cuina. Bon profit!

CUINA.CAT

11/05/2020
01 Salmó rostit amb tapenade de maduixes

Salmó rostit amb tapenade de maduixes AJJ Estudi

Dilluns

Dilluns comenceu amb una sopa de carbassa i llenties. De segon, prepareu un plat de peix amb fruita que us farà disfrutar d'allò més: salmó rostit amb tapenade de maduixes. I per postres, galetes sablé de canyella. Ràpides, senzilles i ideals per menjar en qualsevol moment de la setmana. Que vagi de gust! 

02 Tiramisú de festucs i llimona

Tiramisú de festucs i llimona

Dimarts

Dimarts us proposem que feu un plat de pasta ràpid, senzill i vegà: espaguetis amb all negre i tomàquet fresc. De segon plat, llom de porc ibèric amb cremós de formatge de cabra i pastanaga. I per acabar el dia, un tiramisú molt original de festucs i llimona. Bon profit!

03 Hummus d'albergínia amb llobarro i vinagreta

Hummus d'albergínia amb llobarro i vinagreta AJJ Estudi

Dimecres

El primer plat de dimecres és una amanida de trocadero amb cigrons, tomàquet, cogombre i una fruita de temporada, la nectarina. No podem oblidar que avui és el Dia Internacional de L'hummus, així que us en proposem un d'albergínia amb llobarro i vinagreta. I per postres, proveu de cuinar un tatin de mango i taronja. Us sorprendrà!

04 Crema de pèsols i espàrrecs silvestres

Crema de pèsols i espàrrecs silvestres Anna Garcia Frigola

Dijous

Dijous atreviu-vos amb una crema de pèsols i espàrrecs silvestres. Aprofiteu-los ara més que mai! De segon, bacallà marinat amb gingebre i vinagre d'arròs. I per postres, financiers d'avellana amb fruits vermells. Fàcils de fer i molt saborosos!

05 Pastís Tatin d'escalivada i anxoves

Pastís Tatin d'escalivada i anxoves

Divendres

S'apropa el cap de setmana i us proposem un tatin d'escalivada i anxoves. De segon plat, una recepta de carn cruixent i tendra a la vegada: garrinet rostit al forn amb pinya. Per acabar el menú, flam casolà. Bon profit!  

06 Boletes d'arròs

Boletes d'arròs Anna Garcia Frigola

Dissabte

El dissabte prepareu unes boletes de dos tipus d'arròs, el llarg i el verd (un arròs tradicional de la part nord del Vietnam). Descobriu-lo amb aquesta recepta! De segon plat, espàrrecs saltats amb pernil d'ànec, formatge blau i ou. I per postres, un batut de kiwi, poma i cogombre. Senzill i molt saludable!

07 Calamars farcits amb alfàbrega

Calamars farcits amb alfàbrega Becky Lawton

Diumenge

Diumenge, el menú comença amb uns canelons farcits de verdures. De segon plat, una recepta molt primaveral: calamars farcits amb alfàbrega. Aconseguireu un plat amb una aroma excel·lent! Per postres, una recepta de la Gemma Clofent: pastís de plàtan i iogurt. Nyam! 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: