CUINA.CAT
11/05/2020Salmó rostit amb tapenade de maduixes AJJ Estudi
Dilluns comenceu amb una sopa de carbassa i llenties. De segon, prepareu un plat de peix amb fruita que us farà disfrutar d'allò més: salmó rostit amb tapenade de maduixes. I per postres, galetes sablé de canyella. Ràpides, senzilles i ideals per menjar en qualsevol moment de la setmana. Que vagi de gust!
Tiramisú de festucs i llimona
Dimarts us proposem que feu un plat de pasta ràpid, senzill i vegà: espaguetis amb all negre i tomàquet fresc. De segon plat, llom de porc ibèric amb cremós de formatge de cabra i pastanaga. I per acabar el dia, un tiramisú molt original de festucs i llimona. Bon profit!
Hummus d'albergínia amb llobarro i vinagreta AJJ Estudi
El primer plat de dimecres és una amanida de trocadero amb cigrons, tomàquet, cogombre i una fruita de temporada, la nectarina. No podem oblidar que avui és el Dia Internacional de L'hummus, així que us en proposem un d'albergínia amb llobarro i vinagreta. I per postres, proveu de cuinar un tatin de mango i taronja. Us sorprendrà!
Crema de pèsols i espàrrecs silvestres Anna Garcia Frigola
Dijous atreviu-vos amb una crema de pèsols i espàrrecs silvestres. Aprofiteu-los ara més que mai! De segon, bacallà marinat amb gingebre i vinagre d'arròs. I per postres, financiers d'avellana amb fruits vermells. Fàcils de fer i molt saborosos!
Pastís Tatin d'escalivada i anxoves
S'apropa el cap de setmana i us proposem un tatin d'escalivada i anxoves. De segon plat, una recepta de carn cruixent i tendra a la vegada: garrinet rostit al forn amb pinya. Per acabar el menú, flam casolà. Bon profit!
Boletes d'arròs Anna Garcia Frigola
El dissabte prepareu unes boletes de dos tipus d'arròs, el llarg i el verd (un arròs tradicional de la part nord del Vietnam). Descobriu-lo amb aquesta recepta! De segon plat, espàrrecs saltats amb pernil d'ànec, formatge blau i ou. I per postres, un batut de kiwi, poma i cogombre. Senzill i molt saludable!
Calamars farcits amb alfàbrega Becky Lawton
Diumenge, el menú comença amb uns canelons farcits de verdures. De segon plat, una recepta molt primaveral: calamars farcits amb alfàbrega. Aconseguireu un plat amb una aroma excel·lent! Per postres, una recepta de la Gemma Clofent: pastís de plàtan i iogurt. Nyam!
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.