Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Menú de la setmana 20 - 26 de juny

Aquí teniu la nostra proposta per als àpats d'aquesta setmana. Bon profit!

CUINA.CAT

17/06/2022

No sabeu què cuinar? Cada setmana, l'equip de CUINA us ofereix una proposta setmanal de menú. Un grapat de receptes bones, sanes i saboroses. I fàcils de fer! 

01 Crema de mandarina amb cruixent de taronja

Crema de mandarina amb cruixent de taronja Becky Lawton

Dilluns

  • Primer: Amanida de llenties amb taronja
  • Segon: Ànec amb taronja
  • Postres: Crema de mandarina amb cruixent de taronja
02 Amanida de quinoa i tzatziki

Amanida de quinoa i tzatziki

Dimarts

  • Primer: Amanida de quinoa i tzatziki
  • Segon: Xai 'a l'hortolana'
  • Postres: Macedònia de fruites amb granissat de taronja
03 Tallarines amb carbonara de tòfona

Tallarines amb carbonara de tòfona Food Photos / Cristina Rivarola

Dimecres

  • Primer: Tallarines de carbonara amb tòfona
  • Segon: Llaminera de porc a la planxa
  • Postres: Macarons de préssec 
04 Tatin de poma

Tatin de poma Gemma Clofent

Dijous

  • Primer: Pasta amb pesto de kale, albergínia i tomàquets
  • Segon: Rotlle de gall dindi amb puré de poma
  • Postres: Tatin de poma
05 Pastís de Santiago amb compota de poma

Pastís de Santiago amb compota de poma Gemma Clofent

Divendres

  • Primer: Macarrons frescos amb salmó i xampinyons
  • Segon: Llom de salmó fumat amb salsa tàrtara a la nostra manera
  • Postres: Pastís de Santiago amb compota de poma
06 Tataki de tonyina a la provençal

Tataki de tonyina a la provençal Becky Lawton

Dissabte

  • Primer: Arrossejat
  • Segon: Tataki de tonyina a la provençal
  • Postres: Pastís de poma amb llimona
07 Arròs japònica amb gambes, espàrrecs, gingebre i salsa teriyaki

Arròs japònica amb gambes, espàrrecs, gingebre i salsa teriyaki Becky Lawton

Diumenge

  • Primer: Arròs japònica
  • Segon: Gall del Penedès amb IGP rostit amb raïm, prunes i orellanes
  • Postres: Calisay passió amb maduixes

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 260

QUINA SAMFAINA! LA FÓRMULA PERFECTA

  • Tot el que cal saber per estar al dia
  • Vicky Sevilla

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto