Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana 20 - 26 de juny

Aquí teniu la nostra proposta per als àpats d'aquesta setmana. Bon profit!

CUINA.CAT

17/06/2022

No sabeu què cuinar? Cada setmana, l'equip de CUINA us ofereix una proposta setmanal de menú. Un grapat de receptes bones, sanes i saboroses. I fàcils de fer! 

01 Crema de mandarina amb cruixent de taronja

Crema de mandarina amb cruixent de taronja Becky Lawton

Dilluns

  • Primer: Amanida de llenties amb taronja
  • Segon: Ànec amb taronja
  • Postres: Crema de mandarina amb cruixent de taronja
02 Amanida de quinoa i tzatziki

Amanida de quinoa i tzatziki

Dimarts

  • Primer: Amanida de quinoa i tzatziki
  • Segon: Xai 'a l'hortolana'
  • Postres: Macedònia de fruites amb granissat de taronja
03 Tallarines amb carbonara de tòfona

Tallarines amb carbonara de tòfona Food Photos / Cristina Rivarola

Dimecres

  • Primer: Tallarines de carbonara amb tòfona
  • Segon: Llaminera de porc a la planxa
  • Postres: Macarons de préssec 
04 Tatin de poma

Tatin de poma Gemma Clofent

Dijous

  • Primer: Pasta amb pesto de kale, albergínia i tomàquets
  • Segon: Rotlle de gall dindi amb puré de poma
  • Postres: Tatin de poma
05 Pastís de Santiago amb compota de poma

Pastís de Santiago amb compota de poma Gemma Clofent

Divendres

  • Primer: Macarrons frescos amb salmó i xampinyons
  • Segon: Llom de salmó fumat amb salsa tàrtara a la nostra manera
  • Postres: Pastís de Santiago amb compota de poma
06 Tataki de tonyina a la provençal

Tataki de tonyina a la provençal Becky Lawton

Dissabte

  • Primer: Arrossejat
  • Segon: Tataki de tonyina a la provençal
  • Postres: Pastís de poma amb llimona
07 Arròs japònica amb gambes, espàrrecs, gingebre i salsa teriyaki

Arròs japònica amb gambes, espàrrecs, gingebre i salsa teriyaki Becky Lawton

Diumenge

  • Primer: Arròs japònica
  • Segon: Gall del Penedès amb IGP rostit amb raïm, prunes i orellanes
  • Postres: Calisay passió amb maduixes

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: