Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 22 al 26 de novembre

Aquí teniu la nostra proposta per als àpats d'aquesta setmana. Bon profit!

CUINA.CAT

19/11/2021

No sabeu què cuinar? Cada setmana, l'equip de CUINA us ofereix una proposta setmanal de menú. Un grapat de receptes bones, sanes i saboroses. I fàcils de fer!  

01 Llenties estofades

Llenties estofades Becky Lawton

Dilluns

  • Primer: Llenties estofades.
  • Postres: Flam de carbassa amb sopeta de magranes.
02 Raviolis de bolets amb formatge de cabra

Raviolis de bolets amb formatge de cabra

Dimarts

  • Primer: Raviolis de bolets amb formatge de cabra.
  • Segon: Llom de bacallà rostit amb espècies. 
  • Postres: Arròs amb llet i xocolata blanca.
03 Faves estofades

Faves estofades

Dimecres

04 Saltat de mongetes amb patates rostides

Saltat de mongetes amb patates rostides AJJ Estudi

Dijous

  • Primer: Saltat de mongetes amb patates rostides.
  • Segon: Costelló de porc amb castanyes.
  • Postres: Vi calent amb mandarina i espècies.
05 Xampinyons gegants farcits de búrgul

Xampinyons gegants farcits de búrgul Becky Lawton

Divendres

  • Primer: Xampinyons gegants farcits de búrgul.
  • Segon: Lluç escalfat amb sopa d’escopinyes i porrusalda. 
  • Postres: Bescuit de patata.
06 Hummus tradicional de cigrons amb crudités

Hummus tradicional de cigrons amb crudités

Dissabte

  • Primer: Hummus tradicional de cigrons amb crudités.
  • Segons: Vedella estofada amb bolets. 
  • Postres: Enreixat de poma.
07 Carxofes confitades amb oli aromatitzat amb cítrics

Carxofes confitades amb oli aromatitzat amb cítrics Becky Lawton

Diumenge

  • Primer: Carxofes confitades amb oli aromatitzat amb cítrics.  
  • Segon: Anelles de calamars en tempura. 
  • Postres: Almívar de codony.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto