Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 29 de març al 4 d'abril

Unes quantes propostes per als àpats d'aquests dies

CUINA.CAT

26/03/2021

Una setmana més, d'un març que us portarà receptes per alegrar-vos el dia amb una dieta equilibrada i amb productes de temporada. 

01 Faves amb cloïsses i safrà

Faves amb cloïsses i safrà Becky Lawton

02 Saquets de bledes farcides de verdures saltades i pesto de bledes

Saquets de bledes farcides de verdures saltades i pesto de bledes AJJ Estudi

03 Ensalada russa excepcional

Ensalada russa excepcional Becky Lawton

04 Pollastre amb llima i espècies

Pollastre amb llima i espècies

05 Crema de carbassó

Crema de carbassó Becky Lawton

Divendres

06 Risotto d'espàrrecs verds amb secret ibèric a la planxa

Risotto d'espàrrecs verds amb secret ibèric a la planxa Becky Lawton

07 Amanida de burrata, tomàquet, alfàbrega i pinyons

Amanida de burrata, tomàquet, alfàbrega i pinyons Miquel Àngel Roque

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: