Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 8 al 14 de febrer

Emprèn la jornada amb força i uns plats per llepar-se'n els dits

CUINA.CAT

05/02/2021

Una setmana més d'un febrer que us portarà receptes per alegrar-vos el dia amb una dieta equilibrada i amb productes de temporada, com la llimona o el carbassó. 

01 Albergínies farcides de fajol

Albergínies farcides de fajol

02 Broqueta de gambes de Palamós escalivada amb herbes aromàtiques

Broqueta de gambes de Palamós escalivada amb herbes aromàtiques Becky Lawton

03 Sopa de tomàquet cremosa amb escates de sal fumada de Maldon

Sopa de tomàquet cremosa amb escates de sal fumada de Maldon

04 Hummus de carbassa

Hummus de carbassa Getty Images

05 Tàrtar d'algues amb mostassa

Tàrtar d'algues amb mostassa Becky Lawton

06 Risotto de ceps

Risotto de ceps

07 Cloïsses amb mongetes del ganxet

Cloïsses amb mongetes del ganxet

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: