CUINA.CAT
05/02/2021Una setmana més d'un febrer que us portarà receptes per alegrar-vos el dia amb una dieta equilibrada i amb productes de temporada, com la llimona o el carbassó.
Albergínies farcides de fajol
Primer plat: Albergínies farcides de fajol
Segon plat: Broqueta de xai tenduri amb salsa de iogurt
Postres: 'Mousse' de llimona
Broqueta de gambes de Palamós escalivada amb herbes aromàtiques Becky Lawton
Primer plat: Nyoquis amb pesto de ruca
Segon plat: Broqueta de gambes de Palamós escalivada amb herbes aromàtiques
Sopa de tomàquet cremosa amb escames de sal fumada de Maldon
Hummus de carbassa Getty Images
Segon plat: Pollastre a l'estil cajun
Tàrtar d'algues amb mostassa Becky Lawton
Primer plat: Tàrtar d'algues amb mostassa
Segon plat: Llom amb salsa de ceba i guarnició de quinoa
Risotto de ceps
Primer plat: Risotto de ceps, llagostins i pernil ibèric
Segon plat: Carpaccio de bacallà
Postres: 'Cebiche' de fruites
Cloïsses amb mongetes del ganxet
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.
La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...
© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 30.000.