CUINA.CAT
09/03/2020Lluç amb anxoves Anna Garcia Frigola
El dilluns comenceu amb una amanida amb rotllets de verdura i salsa oriental. Després d'aquest entrant, passeu al lluç amb anxoves. Un segon plat ideal per començar la setmana. Per postres, us proposem una nova manera de menjar la vostra fruita preferida: un gratinat de préssecs.
Tallarines a la llimona amb verdures d'hivern i ricotta
Dimarts doneu-vos el gust de preparar unes tallarines a la llimona amb verdures d'hivern i ricotta, una opció fàcil i ben saborosa. Tot seguit, l'estofat de bou a l'antiga se us desfarà al paladar. Carn ben tendra amb un toc de vi negre. I per acabar el dia, gelatina de nespres i caramel d'espígol. Unes postres fàcils de preparar i perfectes per menjar on sigui.
Curri de cigrons
El primer plat de dimecres és un curri de cigrons. Amb la llet de coco i el caldo de verdures agafarà un gust excel·lent. El segon plat és un plat de peix amb gust de taronja per llepar-se'n els dits! Acompanyeu el salmó amb unes rodanxes de taronja i mulleu-lo amb la salsa de taronja i mel. I per postres, un poke bowl de granola. Heu de preparar la granola, la compota de poma i el poke bowl. Deliciós!
Crema de xirivia amb poma i xips de moniato
Per dijous us proposem una crema deliciosa de xirivia amb poma i xips de moniato. Decoreu el plat amb un rajolí de suc de llimona. I després uns xurrasquitos de xai amb espècies, ràpids de preparar i molt cruixents. Per postres us espera un batut de poma, remolatxa, maduixots, gerds i llimona. Tònic i antioxidant!
Cebiche de bacallà
S'acosta el cap de setmana i us proposem un menú molt original! Primer, ous a la mallorquina; després, un cebiche de bacallà amanit amb vinagreta, oli d'oliva, pebre negre i uns grills de llima. I per postres, una papillota de formatge de cabra i figues. Prepareu l'agredolç amb el sucre i el vinagre i poseu-vos a cuinar la papillota!
Crep de carbassa, alvocat i germinats
Dissabte feu recepta innovadora i molt saludable: una crep de carbassa, alvocat i germinats! Tot seguit, assaboriu una de les parts més gustoses del porc: unes costelles amb llima i gingebre. Afegiu-hi una mica de vi blanc, el plat tindrà un sabor encara més intens! I per postres, pinya caramel·litzada amb escuma de pebre de Timut.
Pa de pessic d'aranja
Diumenge, el menú comença amb un aperitiu de brie arrebossat amb melmelada de mango. El plat principal del dia és un arròs de muntanya amb ànec i bolets per gaudir amb tota la família! I el dolç arriba amb una recepta que està molt de moda: pa de pessic d'aranja. Prepareu el pa de pessic tradicional però amb suc d'aranja. Que vagi de gust!
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.