Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 9 al 15 de març

Aquesta és la nostra proposta per organitzar els àpats de la setmana. Bon profit!

CUINA.CAT

09/03/2020
01 Lluç amb anxoves

Lluç amb anxoves Anna Garcia Frigola

Dilluns

El dilluns comenceu amb una amanida amb rotllets de verdura i salsa oriental. Després d'aquest entrant, passeu al lluç amb anxoves. Un segon plat ideal per començar la setmana. Per postres, us proposem una nova manera de menjar la vostra fruita preferida: un gratinat de préssecs. 

02 Tallarines a la llimona amb verdures d'hivern i ricotta

Tallarines a la llimona amb verdures d'hivern i ricotta

Dimarts

Dimarts doneu-vos el gust de preparar unes tallarines a la llimona amb verdures d'hivern i ricotta, una opció fàcil i ben saborosa. Tot seguit, l'estofat de bou a l'antiga se us desfarà al paladar. Carn ben tendra amb un toc de vi negre. I per acabar el dia, gelatina de nespres i caramel d'espígol. Unes postres fàcils de preparar i perfectes per menjar on sigui. 

03 Curri de cigrons

Curri de cigrons

Dimecres

El primer plat de dimecres és un curri de cigrons. Amb la llet de coco i el caldo de verdures agafarà un gust excel·lent. El segon plat és un plat de peix amb gust de taronja per llepar-se'n els dits! Acompanyeu el salmó amb unes rodanxes de taronja i mulleu-lo amb la salsa de taronja i mel. I per postres, un poke bowl de granola. Heu de preparar la granola, la compota de poma i el poke bowl. Deliciós!

04 Crema de xirivia amb poma i xips de moniato

Crema de xirivia amb poma i xips de moniato

Dijous

Per dijous us proposem una crema deliciosa de xirivia amb poma i xips de moniato. Decoreu el plat amb un rajolí de suc de llimona. I després uns xurrasquitos de xai amb espècies, ràpids de preparar i molt cruixents. Per postres us espera un batut de poma, remolatxa, maduixots, gerds i llimona. Tònic i antioxidant!

05 Cebiche de bacallà

Cebiche de bacallà

Divendres

S'acosta el cap de setmana i us proposem un menú molt original! Primer, ous a la mallorquina; després, un cebiche de bacallà amanit amb vinagreta, oli d'oliva, pebre negre i uns grills de llima. I per postres, una papillota de formatge de cabra i figues. Prepareu l'agredolç amb el sucre i el vinagre i poseu-vos a cuinar la papillota!

06 Crep de carbassa, alvocat i germinats

Crep de carbassa, alvocat i germinats

Dissabte

Dissabte feu recepta innovadora i molt saludable: una crep de carbassa, alvocat i germinats! Tot seguit, assaboriu una de les parts més gustoses del porc: unes costelles amb llima i gingebre. Afegiu-hi una mica de vi blanc, el plat tindrà un sabor encara més intens! I per postres, pinya caramel·litzada amb escuma de pebre de Timut.

07 Pa de pessic d'aranja

Pa de pessic d'aranja

Diumenge

Diumenge, el menú comença amb un aperitiu de brie arrebossat amb melmelada de mango. El plat principal del dia és un arròs de muntanya amb ànec i bolets per gaudir amb tota la família! I el dolç arriba amb una recepta que està molt de moda: pa de pessic d'aranja. Prepareu el pa de pessic tradicional però amb suc d'aranja. Que vagi de gust!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: