Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 27 de desembre al 2 de gener

Aquí teniu la nostra proposta per als àpats d'aquesta setmana. Bon profit!

CUINA.CAT

24/12/2021

No sabeu què cuinar? Cada setmana, l'equip de CUINA us ofereix una proposta setmanal de menú. Un grapat de receptes sanes, saboroses i fàcils de fer!  

01 Terrina de llenties verdes

Terrina de llenties verdes

Dilluns

  • Primer: Terrina de llenties verdes del Puy amb pernil cuit i vinagreta de fetge gras d'ànec.  
  • Postres: Croquetes d'arròs amb llet, crema de torró i taronja.
02 Mongeta tendra i patata amb broqueta de vieira

Mongeta tendra i patata amb broqueta de vieira

Dimarts

  • Primer: Mongeta tendra i patata amb broqueta de vieira.
  • Segon: Fricandó d'albergínies.
  • Postres: Canelons de mel i mató.
03 Tallarines amb carbonara de tòfona

Tallarines amb carbonara de tòfona Food Photos / Cristina Rivarola

Dimecres

  • Primer: Tallarines amb carbonara de tòfona.
  • Segon: Croquetes líquides d'espinacs a la catalana.
  • Postres: Galetes blanc i negre.
04 Minestra freda de verdures amb romesco

Minestra freda de verdures amb romesco

Dijous

  • Primer: Minestra freda de verdures amb romesco.
  • Segon: Canelons de porros, pernil de gall dindi i salsa d'espàrrecs.
  • Postres: Neules farcides de mousse de torró.
05 Farcellets de col

Farcellets de col Enrique Marco

Divendres

  • Primer: Farcellets de col.
  • Segon: Daurada salvatge amb caviar de sípia i suc amb all de roca.
  • Postres: Compota d'hivern.
06 Pollastre estofat amb bolets, vi ranci i fetge de pollastre

Pollastre estofat amb bolets, vi ranci i fetge de pollastre Becky Lawton

Dissabte

  • Primer: Pollastre estofat amb bolets, vi ranci i fetge de pollastre.
  • Postres: Coca de torró de Nadal.
07 Sopa de moniato i espinacs

Sopa de moniato i espinacs

Diumenge

  • Primer: Sopa de moniato i espinacs.
  • Segon: Costelló de porc amb castanyes.
  • Postres: Neulets sense farcir amb poma al forn i canyella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto