CUINA.CAT
27/07/2020Encara no sabeu què heu de cuinar? Obriu la nevera i us quedeu sense idees? Aquí teniu la nostra proposta. Bon profit!
Macarons de poma àcida
Dilluns comencem amb un bon plat de pèsols amb pernil. Això sí, aquesta recepta no té res a veure amb les habituals! De segon, una bona lluerna al forn. I, per postres, prepareu-vos. Us animeu a cuinar uns macarons de poma àcida?
Sandvitx 'cubanito' Mariona Villavieja
Dimarts us proposem que, de primer, comenceu amb un carpaccio de presa ibèrica. De segon, un 'Cubanito', un sandvitx absolutament irresistible! I, per postres, unes galetes!
Rotlles de paper d'arròs i cogombre farcits de llenties i verdures crues Becky Lawton
El primer plat de dimecres són uns rotlles farcits de llenties i verdures crues. De segon, us proposem tonyina amb llima i cacauets. I, per postres, crumble de ruibarbre.
Saltat de mongetes amb patates rostides AJJ Estudi
Dijous. Ja tenim més a prop el cap de setmana! Avui el menú comença amb un saltat de mongetes amb patates rostides i continua amb un pad thai de tallarines konjak. I, per postres, uns quindim.
Alvocat amb salsa tàrtara
S'apropa el cap de setmana. El dia començarà amb un alvocat amb salsa tàrtara, continuarà amb una coca de sobrassada i acabarà amb una amanida de fruites amb beguda de nous
Cebiche de gambes amb maduixes Becky Lawton
Dissabte prepareu un pa amb tomàquet. De segon, us proposem un platàs ideal per sorprendre als convidats: cebiche de gambes amb maduixes. I, per postres, un 'English Trifle', el mític postre anglès que feia la Rachel de Friends.
'Salad bar' Becky Lawton
Diumenge, el menú comença una salad bar, continua amb unes tallarines amb carbonara de tòfona i, per acabar, us proposem un arròs amb llet sense sucre.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.