CUINA.CAT
24/12/2020Plats per organitzar-vos el menú de la setmana més màgica de l'any. Perquè els regals també poden aparèixer a taula.
Estofat de cérvol, moniato, espinacs i magrana Becky Lawton
Primer plat: Endívies farcides de pollastre amb salsa rocafort
Segon plat: Estofat de cérvol, moniato, espinacs i magrana
Costelles de porc rostides amb vi blanc i llima
Primer plat: Risotto de carxofes i pernil ibèric
Segon plat: Costelles de porc rostides amb vi blanc i llima
Tortell de Reis
Segon plat: Graellada de marisc
Macarrons a la planxa amb bolets i consomé
Segon plat: Bacallà amb suquet de tripa i cigrons
Postres: 'Bakewell tart'
Llenguado amb escopinyes, espinacs, poma i emulsió de citronella Becky Lawton
Primer plat: Espinacs amb panses, pinyons i mató
Segon plat: Llenguado amb escopinyes, espinacs, poma i emulsió de citronella
Sopa de marisc amb llet de coco
Primer plat: Sopa de marisc amb llet de coco
Segon plat: Coca de pollastre escabetxat i formatge
Mongetes 'pochas' amb rossellones
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.