CUINA.CAT
11/06/2021Aquí teniu una proposta de menú per alegrar-vos el dia amb una dieta equilibrada i amb productes de temporada.
Muhammara, pastís de porros i crema vegetal
Albergínies amb llet i ametlles
Primer plat: Albergínies amb llet i ametlles
Segon plat: Truita amb saltat de rossinyols i brou de pela de patata
Postres: Minicruixents de merenga
Mongetes tendres a la carbonara
Nyoquis de patates i idiazabal amb bolets i emulsió d'avellanes Becky Lawton
Calamars farcits d'albergínia i carn picada
Primer plat: Verdures amb xoriço
Segon plat: Calamars farcits d'albergínia i carn picada
Postres: Mossegades d’arròs amb llet
Fideus a la cassola
Primer plat: Bunyols de bacallà i all negre
Segon plat: Fideus a la cassola
Postres: Gotet de crema de coco, lemon curd i coulis de mango
Orada al forn amb verdures Miquel Àngel Roque
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: