CUINA.CAT
15/04/2021Aquí teniu una proposta de menú per alegrar-vos el dia amb una dieta equilibrada i amb productes de temporada.
Filet de vedella amb salsa de ceps
Primer plat: Amanida de ruca, meló i pernil d'ànec
Segon plat: Filet de vedella amb salsa de ceps
Postres: Pastís de xocolata amb cireres confitades i amaretto
Gaspatxo de cireres
Primer plat: Gaspatxo de cireres, anxoves, festucs i formatge gelat
Segon plat: Mongetes amb llamàntol
Postres: Gelat de mango
Sandvitx 'cubanito' Mariona Villavieja
Segon plat: Sandvitx 'Cubanito'
Postres: Gelat de iogurt de coco, melmelada i albercocs saltats
Fregitel·la de seitons i amanida d'alga wakame
Segon plat: Fregitel·la de seitons i amanida d'alga wakame
Postres: Sopa de síndria amb gelat de vainilla
Ravioli de pollastre a last
Primer plat: Salsa grega amb quefir
Segon plat: Ravioli de pollastre a l'ast
Postres: Llimones gelades
Vieires al pastor amb ceba vermella i salsa de Jamaica
Primer plat: Vieires al pastor amb ceba vermella i salsa de Jamaica
Segon plat: Arròs negre amb carxofes i calamars
Postres: Enreixats de xocolata
Hummus tradicional de cigrons amb crudités
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.