Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 19 al 25 d'abril

Unes quantes propostes per als àpats d'aquests dies

CUINA.CAT

15/04/2021

Aquí teniu una proposta de menú per alegrar-vos el dia amb una dieta equilibrada i amb productes de temporada. 

01 Filet de vedella amb salsa de ceps

Filet de vedella amb salsa de ceps

02 Gaspatxo de cireres

Gaspatxo de cireres

03 Sandvitx 'cubanito'

Sandvitx 'cubanito' Mariona Villavieja

04 Fregitel·la de seitons i amanida d'alga wakame

Fregitel·la de seitons i amanida d'alga wakame

05 Ravioli de pollastre a l’ast

Ravioli de pollastre a l’ast

Divendres

06 Vieires al pastor amb ceba vermella i salsa de Jamaica

Vieires al pastor amb ceba vermella i salsa de Jamaica

07 Hummus tradicional de cigrons amb crudités

Hummus tradicional de cigrons amb crudités

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Aquesta setmana

15 mai

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada 249

BOJOS PER LES TRUITES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodie' de debò
  • Rafel Muria

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto