Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 19 al 25 d'abril

Unes quantes propostes per als àpats d'aquests dies

CUINA.CAT

15/04/2021

Aquí teniu una proposta de menú per alegrar-vos el dia amb una dieta equilibrada i amb productes de temporada. 

01 Filet de vedella amb salsa de ceps

Filet de vedella amb salsa de ceps

02 Gaspatxo de cireres

Gaspatxo de cireres

03 Sandvitx 'cubanito'

Sandvitx 'cubanito' Mariona Villavieja

04 Fregitel·la de seitons i amanida d'alga wakame

Fregitel·la de seitons i amanida d'alga wakame

05 Ravioli de pollastre a l’ast

Ravioli de pollastre a l’ast

Divendres

06 Vieires al pastor amb ceba vermella i salsa de Jamaica

Vieires al pastor amb ceba vermella i salsa de Jamaica

07 Hummus tradicional de cigrons amb crudités

Hummus tradicional de cigrons amb crudités

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: