Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 24 al 30 d'octubre

Aquesta és la nostra proposta per als àpats de l'última setmana d'octubre. Bon profit!

CUINA.CAT

21/10/2022

Us presentem el menú de l'última setmana d'octubre prèvia a Tot Sants. Novembre ens espera al girar la cantonada i les campanes nadalenques sonen cada vegada més fort. És per això que us hem preparat un menú equilibrat que anirà preparant a poc a poc el vostre estómac pels àpats festius que li esperen.

01 Saquets de bledes

Saquets de bledes

Dilluns

  • Primer: Saquets de bledes farcides de verdures saltades i pesto de bledes. 
  • Segon: Xampinyons cruixents al forn amb fruits secs. 
  • Postres: Macedònia de fruites amb granissat de taronja.
02 Sopa de bolets, verduretes i pernil

Sopa de bolets, verduretes i pernil

Dimarts

  • Primer: Sopa de bolets, verdures i pernil. 
  • Segons: Xai amb albergínia.
  • Postres: Castanyes amb xarop de vainilla.
03 Cigrons refregits amb botifarra negra

Cigrons refregits amb botifarra negra Becky Lawton

Dimecres

  • Primer: Cigrons refregits amb botifarra negra.
  • Postres: Compota d’hivern.
04 Sopa de tomàquet cremosa amb escates de sal fumada de Maldon

Sopa de tomàquet cremosa amb escates de sal fumada de Maldon

Dijous

  • Primer: Sopa de tomàquet cremosa amb escates de sal fumada de Maldon. 
  • Segon: Truita de bacallà.
  • Postres: Crema de xocolata i canyella.
05 Arròs basmati amb pesto i saltat de col kale

Arròs basmati amb pesto i saltat de col kale

Divendres

  • Primer: Arròs basmati amb pesto i saltat de col kale. 
  • Segon: Orada al forn amb verdures. 
  • Postres: Bunyols de poma escalivada.
06 Nyoquis amb pesto de ruca

Nyoquis amb pesto de ruca Enrique Marco

Dissabte

  • Primer: Nyoquis amb pesto de ruca.  
  • Segons: Hamburgueses de poltre amb salsa. 
  • Postres: Smoothie de kiwi i poma.
07 Amanida d'escarola, salsa d'ametlles i bacallà

Amanida d'escarola, salsa d'ametlles i bacallà Becky Lawton

Diumenge

  • Primer: Amanida d'escarola, salsa d'ametlles i bacallà. 
  • Segons: Ous remenats amb bolets i ceba tendra. 
  • Postres: Galetes de taronja confitada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto