Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana 16 de maig - 22 de maig

Aquí teniu la nostra proposta per als àpats d'aquesta setmana. Bon profit!

CUINA.CAT

13/05/2022

No sabeu què cuinar? Cada setmana, l'equip de CUINA us ofereix una proposta setmanal de menú. Un grapat de receptes bones, sanes i saboroses. I fàcils de fer! 

01 Pasta fresca d'espinacs amb pernil ibèric

Pasta fresca d'espinacs amb pernil ibèric

Dilluns

  • Primer: Pasta fresca d'espinacs amb pernil ibèric, parmesà i gamba vermella
  • Segon: Planxa de costelletes de cabrit, filet de vedella, ronyons i cervells
  • Postres: Fondant d'avellanes amb gelat de vainilla
02 Tàrtar de maduixes amb vinagre de menta i mascarpone

Tàrtar de maduixes amb vinagre de menta i mascarpone

Dimarts

  • Primer: Arròs amb carxofes i ceps
  • Segon: Pollastre amb canyella
  • Postres: Tàrtar de maduixes amb vinagre de menta i fonent amb mascarpone
03 Llom de porc ibèric amb cremós de formatge i pastanaga

Llom de porc ibèric amb cremós de formatge i pastanaga

Dimecres

  • Primer: Amanida de cogombre, pastanaga, remolatxa i créixens
  • Segon: Llom de porc ibèric amb cremós de formatge i pastanaga
  • Postres: Pessic de pastanaga i iogurt
04 Nigiri amb alvocat i espaguetis de mar

Nigiri amb alvocat i espaguetis de mar Becky Lawton

Dijous

  • Primer: Nigiri amb alvocat i espaguetis de mar
  • Segon: Tàrtar de gambes, favetes, alvocats i flors d'alls de marge
  • Postres: Galetes d'alvocat i llavors de xia
05 Amanida de formatge de cabra

Amanida de formatge de cabra

Divendres

  • Primer: Amanida de formatge de cabra
  • Segon: 'Callos' picants amb formatge
  • Postres: Pastís de formatge
06 Macarons de mandarina i de mel i espígol

Macarons de mandarina i de mel i espígol Becky Lawton

Dissabte

  • Primer: Macarrons amb bolets gratinats
  • Segon: Salmó amb gambes
  • Postres: 'Macarons' de mandarina i de mel i espígol
07 Gotet de gaspatxo amb llagostí

Gotet de gaspatxo amb llagostí

Diumenge

  • Primer: Gaspatxo amb llagostí
  • Segon: Fricandó de llagostins amb carreretes
  • Postres: Postres de cireres caramel·litzades

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: