CUINA.CAT
08/01/2021Ha arribat el fred a Catalunya i, per tant, aquí teniu un menú carregat de propostes ideals per combatre el fred.
Orada amb picada vermella
Primer plat: Crema de coliflor, 'topping' de cigrons i nous
Segon plat: Orada amb picada vermella
Postres: Flam de Xixona amb amaretto
Bacallà confitat amb crema d'escalivada
Primer plat: Sopa francesa de ceba amb alga 'kombu'
Segon plat: Bacallà confitat amb crema d'escalivada
Galtes de porc estofades amb mongetes del ganxet
Segon plat: Galtes de porc estofades amb mongetes del ganxet
Pa de pessic d'aranja
Segon plat: Mar i muntanya de papada ibèrica, pop, vieires i rossinyols
Postres: Pa de pessic d'aranja
Conill amb llenegues negres seques FOOD PHOTOS / CRISTINA RIVAROLA Food Photos / Cristina Rivarola
Primer plat: Gratinat de patates i bolets amb formatge
Segon plat: Conill amb llenegues negres seques
Patates rostides farcides amb carn picada Becky Lawton
Primer plat: Patates rostides farcides amb carn picada
Segon plat: Garrí amb aroma de sàlvia, patata amb all escalivat i ceba amb mel
Trinxat de cigrons
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.