CUINA.CAT
15/03/2020Amanida de pera amb formatge brisat i 'crumble' d'avellanes
El dilluns comenceu amb una amanida de pera amb formatge brisat i crumble d'avellanes. Després d'aquest entrant, passeu al bacallà a la barcelonina. Un segon plat ideal per gaudir i assaborir aquest peix. Per postres, us proposem un gaspatxo de taronja, gingebre, pastanaga i iogurt grec.
Espaguetis de blat de moro amb carbonara de bolets i soja Food Photos / Cristina Rivarola
Dimarts doneu-vos el gust de preparar uns espaguetis de blat de moro amb carbonara de bolets i soja, una opció fàcil i ben saborosa. Acompanyeu-los amb filet de vedella amb salsa de mostassa; carn ben tendra amb una salsa deliciosa. I per acabar el dia, albercocs amb mel. Unes postres senzilles i una nova manera d'assaborir aquesta fruita!
Milfulls de pasta brick amb mores i nabius
El primer plat de dimecres és un trinxat de cigrons amb lluç i gorgonzola. Espolseu-hi ametlles trossejades i presenteu-ho amb anet picat. El segon, un plat de salmó amb fonoll. Una recepta senzilla i amb l'aroma de camp. I per postres, un milfulls de pasta brick amb móres i nabius. Gaudireu de la presentació i us quedarà un regust de fruita!
Pita de pollastre especiat
Per dijous us proposem una papillota especial de primavera. Carbassó, tomàquets cirerols, fonoll, bròcoli, coriandre, alfàbrega, tot en una! I després, una pita de pollastre especiat. Una recepta amb un hummus de cigrons, tahina i comí d'acompanyament. Per postres, us esperen unes maduixes macerades amb cremós de mascarpone. Us en llepareu els dits!
Pastís espiral d'hortalisses
S'apropa el cap de setmana i us proposem un menú molt especial. Comenceu amb un pastís espiral d'hortalisses com el que ocupa la portada de la nova edició del Receptes by Cuina, i seguiu amb un fricandó de vedella blanca amb moixernons, cama-secs i múrgoles. El toc dolç el donaran unes cookies de xocolata amb nous i ametlles. Que vagi de gust!
Agulla de porc amb salsa de Mogenc de cabra i ceba caramel·litzada
Dissabte feu un gaspatxo de pastanaga, una recepta diferent i molt saludable! Després atreviu-vos amb l'agulla de porc amb salsa de Mogenc de cabra i ceba caramel·litzada! La carn i la crema de formatge us faran posar els ulls en blanc. I per postres, un suflé de formatge amb anís i llimona.
'Clafoutis' de cireres
Diumenge, el menú comença amb uns canelons de marisc i beixamel. Serviu-los amb una mica de ceba picada i amb un polsim de nou moscada i pebre blanc. El segon plat serà peix fregit amb una maionesa de coriandre. Us encantarà! I per postres, una recepta que és tendència: clafoutis de cireres. Bon profit!
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.