Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 16 al 22 de març

Aquesta és la nostra proposta per organitzar els àpats de la setmana. Si passeu més temps a casa, innoveu a la cuina! Bon profit!

CUINA.CAT

15/03/2020
01 Amanida de pera amb formatge brisat i 'crumble' d'avellanes

Amanida de pera amb formatge brisat i 'crumble' d'avellanes

Dilluns

El dilluns comenceu amb una amanida de pera amb formatge brisat i crumble d'avellanes. Després d'aquest entrant, passeu al bacallà a la barcelonina. Un segon plat ideal per gaudir i assaborir aquest peix. Per postres, us proposem un gaspatxo de taronja, gingebre, pastanaga i iogurt grec.  

02 Espaguetis de blat de moro amb carbonara de bolets i soja

Espaguetis de blat de moro amb carbonara de bolets i soja Food Photos / Cristina Rivarola

Dimarts

Dimarts doneu-vos el gust de preparar uns espaguetis de blat de moro amb carbonara de bolets i soja, una opció fàcil i ben saborosa. Acompanyeu-los amb filet de vedella amb salsa de mostassa; carn ben tendra amb una salsa deliciosa. I per acabar el dia, albercocs amb mel. Unes postres senzilles i una nova manera d'assaborir aquesta fruita! 

03 Milfulls de pasta brick amb mores i nabius

Milfulls de pasta brick amb mores i nabius

Dimecres

El primer plat de dimecres és un trinxat de cigrons amb lluç i gorgonzola. Espolseu-hi ametlles trossejades i presenteu-ho amb anet picat. El segon, un plat de salmó amb fonoll. Una recepta senzilla i amb l'aroma de camp. I per postres, un milfulls de pasta brick amb móres i nabius. Gaudireu de la presentació i us quedarà un regust de fruita!

04 Pita de pollastre especiat

Pita de pollastre especiat

Dijous

Per dijous us proposem una papillota especial de primavera. Carbassó, tomàquets cirerols, fonoll, bròcoli, coriandre, alfàbrega, tot en una! I després, una pita de pollastre especiat. Una recepta amb un hummus de cigrons, tahina i comí d'acompanyament. Per postres, us esperen unes maduixes macerades amb cremós de mascarpone. Us en llepareu els dits!

05 Pastís espiral d'hortalisses

Pastís espiral d'hortalisses

Divendres

S'apropa el cap de setmana i us proposem un menú molt especial. Comenceu amb un pastís espiral d'hortalisses com el que ocupa la portada de la nova edició del Receptes by Cuina, i seguiu amb un fricandó de vedella blanca amb moixernons, cama-secs i múrgoles. El toc dolç el donaran unes cookies de xocolata amb nous i ametlles. Que vagi de gust!

06 Agulla de porc amb salsa de Mogenc de cabra i ceba caramel·litzada

Agulla de porc amb salsa de Mogenc de cabra i ceba caramel·litzada

Dissabte

Dissabte feu un gaspatxo de pastanaga, una recepta diferent i molt saludable! Després atreviu-vos amb l'agulla de porc amb salsa de Mogenc de cabra i ceba caramel·litzada! La carn i la crema de formatge us faran posar els ulls en blanc. I per postres, un suflé de formatge amb anís i llimona. 

07 'Clafoutis' de cireres

'Clafoutis' de cireres

Diumenge

Diumenge, el menú comença amb uns canelons de marisc i beixamel. Serviu-los amb una mica de ceba picada i amb un polsim de nou moscada i pebre blanc. El segon plat serà peix fregit amb una maionesa de coriandre. Us encantarà! I per postres, una recepta que és tendència: clafoutis de cireres. Bon profit!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: