Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Menú de la setmana 6 - 12 de juny

Aquí teniu la nostra proposta per als àpats d'aquesta setmana. Bon profit!

CUINA.CAT

03/06/2022

No sabeu què cuinar? Cada setmana, l'equip de CUINA us ofereix una proposta setmanal de menú. Un grapat de receptes bones, sanes i saboroses. I fàcils de fer! 

01 Amanida de brie i pernil

Amanida de brie i pernil

Dilluns

  • Primer: Amanida de brie, pernil i pomes
  • Segon: Verat marinat amb 'kimchi' de poma
  • Postres: Pannacotta de gerds amb vainilla
02 Arròs de muntanya amb ànec i bolets

Arròs de muntanya amb ànec i bolets Enrique Marco

Dimarts

  • Primer: Arròs de muntanya amb ànec i bolets
  • Segon: Albergínia farcida de confit d'ànec i maionesa de xipotle
  • Postres: Petisuís de maduixa
03 Tàrtar de salmó i alvocat amb tomàquet

Tàrtar de salmó i alvocat amb tomàquet

Dimecres

  • Primer: Tàrtar de salmó i alvocat amb tomàquet
  • Segon: Pastís de salmó amb maionesa
  • Postres: Pastís de llimona amb xocolata
04 Sushi d'escalivada i aladroc

Sushi d'escalivada i aladroc Becky Lawton

Dijous

  • Primer: Sushi d'escalivada i aladroc
  • Segon: Laminat de vedella tèbia, polenta i gorgonzola
  • Postres: Tiramisú de festucs i llimona
05 Gotet de vainilla

Gotet de vainilla

Divendres

  • Primer: Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri
  • Segon: Lloms de lluç amb beixamel de marisc i escamarlans 
  • Postres: Gotet de vainilla, cafè i cacau
06 Amanida cèsar clàssica

Amanida cèsar clàssica Food Photos / Cristina Rivarola

Dissabte

  • Primer: Amanida cèsar clàssica
  • Segon: Pollastre amb dàtils i anacards
  • Postres: Cóc de xocolata amb cremós de caramel, tel d'or i gelat de cafè
07 Amanida d'ostres i olives

Amanida d'ostres i olives

Diumenge

  • Primer: Amanida d'ostres i olives
  • Segon: Ostres amb Guinness 
  • Postres: Caramels de toffe salats

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 260

QUINA SAMFAINA! LA FÓRMULA PERFECTA

  • Tot el que cal saber per estar al dia
  • Vicky Sevilla

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto