Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Menú de la setmana 13 - 19 de juny

Aquí teniu la nostra proposta per als àpats d'aquesta setmana. Bon profit!

CUINA.CAT

10/06/2022

No sabeu què cuinar? Cada setmana, l'equip de CUINA us ofereix una proposta setmanal de menú. Un grapat de receptes bones, sanes i saboroses. I fàcils de fer! 

01 Gaspatxo verd

Gaspatxo verd

Dilluns

  • Primer: Gaspatxo verd
  • Segon: Pit de pollastre farcit de figues
  • Postres: Pastís gelat de mango
02 Salmorejo

Salmorejo Thinkstock

Dimarts

  • Primer: Salmorejo
  • Segon: Costella de vedella amb carbó d'albergínia
  • Postres: Gelat de nabius i llimona
03 Ajoblanco malagueny / Miquel Àngel Roque

Ajoblanco malagueny / Miquel Àngel Roque Miquel Àngel Roque

Dimecres

  • Primer: Ajoblanco
  • Segon: Carpaccio de peus de porc, bacallà i gelat de pinyons
  • Postres: Camionets de síndria amb gelats de vainilla
04 Vichyssoise o crema de porros

Vichyssoise o crema de porros Miquel Àngel Roque

Dijous

  • Primer: Vichyssoise
  • Segon: Conill amb xocolata
  • Postres: Broquetes de síndria i mató amb sopeta freda de la majordoma
05 Gaspatxo

Gaspatxo

Divendres

  • Primer: Gaspatxo
  • Segon: Barquetes de calamarsons amb gambes saltades amb alls tendres
  • Postres: Meló i síndria amb pastís d'ametlla i iogurt
06 Sopa freda de tomàquet amb ceba, col i plàtan / Becky Lawton

Sopa freda de tomàquet amb ceba, col i plàtan / Becky Lawton

Dissabte

  • Primer: Sopa freda de tomàquet amb ceba, col i plàtan
  • Segon: Calamars farcits amb alfàbrega
  • Postres: Postres de préssec
07 Gaspatxo de pastanaga

Gaspatxo de pastanaga

Diumenge

  • Primer: Gaspatxo de pastanaga
  • Segon: Llom de porc ibèric amb cremós de formatge i pastanaga
  • Postres: Mousse de préssec

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 260

QUINA SAMFAINA! LA FÓRMULA PERFECTA

  • Tot el que cal saber per estar al dia
  • Vicky Sevilla

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto