Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana 13 - 19 de juny

Aquí teniu la nostra proposta per als àpats d'aquesta setmana. Bon profit!

CUINA.CAT

10/06/2022

No sabeu què cuinar? Cada setmana, l'equip de CUINA us ofereix una proposta setmanal de menú. Un grapat de receptes bones, sanes i saboroses. I fàcils de fer! 

01 Gaspatxo verd

Gaspatxo verd

Dilluns

  • Primer: Gaspatxo verd
  • Segon: Pit de pollastre farcit de figues
  • Postres: Pastís gelat de mango
02 Salmorejo

Salmorejo Thinkstock

Dimarts

  • Primer: Salmorejo
  • Segon: Costella de vedella amb carbó d'albergínia
  • Postres: Gelat de nabius i llimona
03 Ajoblanco malagueny / Miquel Àngel Roque

Ajoblanco malagueny / Miquel Àngel Roque Miquel Àngel Roque

Dimecres

  • Primer: Ajoblanco
  • Segon: Carpaccio de peus de porc, bacallà i gelat de pinyons
  • Postres: Camionets de síndria amb gelats de vainilla
04 Vichyssoise o crema de porros

Vichyssoise o crema de porros Miquel Àngel Roque

Dijous

  • Primer: Vichyssoise
  • Segon: Conill amb xocolata
  • Postres: Broquetes de síndria i mató amb sopeta freda de la majordoma
05 Gaspatxo

Gaspatxo

Divendres

  • Primer: Gaspatxo
  • Segon: Barquetes de calamarsons amb gambes saltades amb alls tendres
  • Postres: Meló i síndria amb pastís d'ametlla i iogurt
06 Sopa freda de tomàquet amb ceba, col i plàtan / Becky Lawton

Sopa freda de tomàquet amb ceba, col i plàtan / Becky Lawton

Dissabte

  • Primer: Sopa freda de tomàquet amb ceba, col i plàtan
  • Segon: Calamars farcits amb alfàbrega
  • Postres: Postres de préssec
07 Gaspatxo de pastanaga

Gaspatxo de pastanaga

Diumenge

  • Primer: Gaspatxo de pastanaga
  • Segon: Llom de porc ibèric amb cremós de formatge i pastanaga
  • Postres: Mousse de préssec

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: