Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 12 al 18 d'abril

Unes quantes propostes per als àpats d'aquests dies

CUINA.CAT

09/04/2021

Aquí teniu una proposta de menú per alegrar-vos el dia amb una dieta equilibrada i amb productes de temporada. 

01 Calamars farcits d'albergínia i carn picada

Calamars farcits d'albergínia i carn picada

02 'Zoodles' de carbassó, pastanaga i remolatxa amb pesto de ruca i tomàquets secs

'Zoodles' de carbassó, pastanaga i remolatxa amb pesto de ruca i tomàquets secs Enrique Marco

03 Broqueta de botifarra i Parmentier d'ibèric

Broqueta de botifarra i Parmentier d'ibèric

04 Ous de reig amb ous de gallina i pètals de caputxines

Ous de reig amb ous de gallina i pètals de caputxines Becky Lawton

05 'Rigatoni' amb sípia i trompetes de la mort

'Rigatoni' amb sípia i trompetes de la mort Becky Lawton

06 Amanida de provolone, cirerols i flors

Amanida de provolone, cirerols i flors

07 Cargols a la llauna de Lleida

Cargols a la llauna de Lleida Enrique Marco

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: