cuina.cat

menjar | beure | viure

Cercador
Cercador
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
18 de gener
Santa Coloma de Cervelló
Un any més, el Producte Fresc del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat i diversos restauradors de la comarca tornen a ser els protagonistes de Sabors de l'Horta del Baix Llobregat, una...
19 de gener
Vilafranca del Penedès
Després de l’èxit de l’Espai Penedès a Barcelona, l’entitat penedesenca Tastavins busca aquest 2016 promoure la cultura del vi entre els més joves —i no tan joves— del...
21 de gener
La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del Pbole-sec de Barcelona. Va començar com una prova pilot, però, després de l'èxit de la...
Del 13 al 22 de gener
Matadepera
Un cop l’any, Matadepera retorna als temps rurals amb la celebració de les Festes de Sant Sebastià. La programació està farcida d’activitats relacionades amb la natura, entre les quals...
22 de gener
Santa Pau
Una de les fires de Sant Antoni més destacables de Catalunya és la Fira del Fesol de Santa Pau, protagonista indiscutible de la festa. Hi ha dues varietats tradicionals, la tavella brisa de mata alta...
Del 21 al 22 de gener
Sant Vicenç dels Horts
Les festes majors són el millor moment per donar a conèixer les tradicions d’un municipi, també des del punt de vista comercial i agrícola. Això és, precisament, el que passa a Sant Vicenç dels...
Del 13 al 22 de gener
Matadepera
Matadepera vol recordar el seu passat agrícola i per això organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats al voltant de la natura i la gastronomia.  La Fira...
22 de gener
Santa Pau
S’acosta la festivitat de Sant Antoni, i en nom seu se celebren moltes fires arreu de Catalunya. Una de les més destacables és la Fira del Fesol de Santa Pau, a la Garrotxa, que enguany es fa...
22 de gener
Gratallops
Amb el fred arriba el temps de calçots i axò vol dir... temps de calçotades! Des de Gratallops, el Priorat, us fan una proposta gastronòmica temptadora: menjar calçots i, abans, ensenyar-vos a podar...
Del 21 al 22 de gener
Sant Vicenç dels Horts
Les festes majors són el millor moment per donar a conèixer les tradicions d’un municipi, també des del punt de vista comercial i agrícola. Això és, precisament, el que passa a Sant Vicenç dels...
23 de gener
Sant Cugat del Vallès
Els més petits de casa poden aprendre a fer pa amb els tallers que ofereix el Mercat Vell de Sant Cugat cada dilluns, a partir del 29 de febrer, de 17.30 a 19 h. Els tallers es fan en el marc del...
28 de gener
Bigues i Riells
Bigues i Riells és un dels principals productors d’oli de la varietat vera. Per això no ens ha d’estranyar que al municipi hi celebrin una fira dedicada exclusivament a l’oli de...
Del 29 de setembre de 2016 al 29 de gener de 2017
Barcelona
L’exposició ‘El vi grec’ presenta objectes arqueològics singulars i recursos interactius i multimèdia que desvelaran les arrels del vi grec a Catalunya. En una creació museogràfica...
Del 28 al 29 de gener
Valls
Com a ciutat d’origen de la calçotada, Valls celebra aquesta festa típica i promocional que obre la temporada de calçotades. Tot al voltant del calçot i la calçotada, la festa inclou un seguit...
29 de gener
Tàrrega
Tàrrega també celebra les tradicionals festes dedicades a Sant Antoni Abat, i en honor d’aquesta festivitat han organitzat una jornada plena d'activitats. L'acte principal de la festa és la...
Del 18 de novembre de 2016 al 29 de gener de 2017
Diversos municipis del Berguedà
El Berguedà no només és terra de bolets, també és una comarca de caça. Fins a finals de gener, els amants de la gastronomia complexa i rica podreu tastar la cuina de caça de diversos restaurants de...
Del 28 al 29 de gener
Valls
El 29 de gener, Valls, la capital de l’Alt Camp i també capital calçotaire, obre la temporada de calçotades amb una diada festiva i popular al voltant del calçot. Els carrers i les places de...
4 de febrer
Rialp
A la llauna, estofats o en arròs. Cuinats de la manera que sigui, els cargols són un dels productes estrella de la gastronomia catalana. A Rialp trobem les instal·lacions de Rialp Treu Banya, una...
5 de febrer
El Vendrell
El Vendrell és una de les poblacions penedesenques que s’atribueix la paternitat del xató. És per això que cada primer diumenge de febrer la capital del Baix Penedès celebra la seva Xatonada...
5 de febrer
Castellnou de Seana
Formatges, vins, olis, mel, conserves, melmelades, herbes aromàtiques, joguines o productes de cosmètica natural, de joieria i de ceràmica. Aquesta és una petita mostra de la gran quantitat de...
12 de febrer
Vilafranca del Penedès
El xató no és només un plat popular de les poblacions de tot el Penedès i el Garraf. El xató és motiu de festa. Es tracta d'una amanida d'hivern a base d'escarola que s'acompanya d'altres ingredients...
26 de febrer
Puiggròs
L'antic costum de matar el porc a l'hivern per fer-ne embotits per abastir les famílies durant tot l'any s'ha convertit en una festivitat en diverses poblacions de les zones rurals. Un dels municipis...
De l'1 de desembre de 2016 al 28 de febrer de 2017
Sant Feliu de Guíxols
Els propers mesos són els ideals perquè tasteu els eriçons de mar o, com diuen a Sant Feliu de Guíxols, els uriços. És per això que durant el desembre, el gener i el febrer, restaurants...
28 de febrer
Isona
La guixa és una mena d'escudella feta amb porc, fideus, arròs, cigrons, mongetes i carbassa que s'elabora cada any a Isona. El dissabte anterior a la festa es duu a terme la tradicional Plega, una...
28 de febrer
Ponts
Una renglera de 60 olles comencen a bullir des de les 6 h del 28 de febrer a Ponts per preparar 'lo ranxo', una escudella grassa de pagès elaborada amb carn de porc, xai i vedella, col, cigrons...
28 de febrer
Artesa de Segre
La matança del porc, una tradició molt arrelada a Catalunya, consistia a matar el porc per elaborar embotits i altres productes derivats que es conservaven per abastir les famílies durant tot l'any...
Del 20 de novembre de 2016 al 3 d'abril de 2017
Sitges
Del mes de novembre fins a la primeria d'abril, a Sitges s’hi pot assaborir el Menú del Xató, pensat per difondre l’oferta gastronòmica més tradicional de la ciutat i atreure visitants...
Envia'ns una activitat
  • Cafès hipsterLocals on descobrir què vol dir 'specialty coffee': la nova manera de fer el cafè!
  • Amanides d'hivernReceptes amb ingredients frescos de l'horta per portar a taula plats reconfortants
  • Bon any del gall!Celebrem l'any nou xinès als fogons
Del 20 al 23 de gener el municipi acollirà prop de 150 activitats relacionades amb les seves tradicions
L'ou no és sinònim de colesterol, són les formes de cuinar-lo el que el fan més o menys saludable


Us proposem 10 locals en què el sushi, els tàrtars, els fideus i les gyoza són els protagonistes
Cuinar al buit permet obtenir una textura dels aliments molt específica i també augmentar el període de caducitat del producte
És un dels plats vegetarians més nutritius, i això l’ha fet popular arreu del món
Participa-hi i guanya un àpat per a dues persones a l'Aula Restaurant del CETT de Barcelona
Últims comentaris
Últims comentaris
aitana1710

Te una pinta bonissima. On es poden trobar i comprar els budells?

vobe

Aqui us deixo una recepta bastant senzilla que vaig trobar per internet per poder fer un bon pa de pessic. ( A mi no sem dona gaire be cuinar i aquesta recepta sem va fer molt fàcil) Salutacions! http://ycom.cat/receptes/com-fer-pa-de-pessic-espo...

Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: