cuina.cat

menjar | beure | viure

Cercador
Cercador
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
26 de març
Gratallops
El Celler Clos Figueras organitza la quarta edició de la mostra de formatges catalans i vins de la comarca del Priorat. Aquesta activitat enoturística reunirà productors de formatge de tot Catalunya...
26 de març
Xerta
Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres fruiters, tenen una cita anual obligatòria a Xerta. La Fira del Cítric és un aparador...
26 de març
El Masnou
Descobreix el Masnou tot gaudint de la seva gastronomia amb l’itinerari ‘El Masnou, terra de mar’, que inclou un tast de vins DO Alella i la degustació de productes locals...
26 de març
Vilafranca del Penedès
El 26 de març té lloc la 2a Caminada entre vinyes contra el càncer de Vilafranca de Penedès. La caminada comença a les 9.30 h a la plaça Onze de Setembre i té un circuit de 12 km. Els dos punts...
26 de març
Alella
El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’ amb el conte ‘El raïm inquiet’. Aquesta quarta edició busca vincular...
Del 25 al 27 de març
Vinaixa
Com cada any, a Vinaixa se celebra la Fira de l’Oli i la Pedra. Aquesta trobada gastronòmica vol donar a conèixer l’oli verge extra de DOP les Garrigues. A més, també es vol donar...
Del 25 al 27 de març
Igualada
Comença a Igualada la 2es Jornades Gastronòmiques i Fira de les Plantes Oblidades. El cap de setmana del 25 al 26 de març, les Jornades reuneixen referents a nivell català de plantes silvestres...
26 de març
Sant Fruitós de Bages
Món Sant Benet organitza tallers gastronòmics familiars perquè grans i menuts gaudeixin junts del món de la cuina. La proposta és una experiència culinària completa i variada, amb activitats sobre el...
26 de març
Teià
El Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora combina el món del vi amb el món de l’arqueologia. Per descobrir-los, des del centre s’organitza una visita comentada al celler romà de...
26 de març
Amposta, L'Aldea, L'Ampolla, Deltebre i Sant Jaume d'Enveja
Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren una rellevància particular. ‘Un tastet del Delta’ ofereix una visita gastronòmica...
Del 9 al 27 de març
Diferents poblacions dels països catalans
El Gremi de Bacallaners de Catalunya, que aplega gairebé 40 artesans del bacallà, en col·laboració amb Inedit, organitza la cinquena Ruta del Bacallà. Del 9 al 26 de març podeu gaudir de tot el sabor...
Del 9 al 27 de març
L'Hospitalet de Llobregat
Entre el 9 i el 26 de març té lloc la quarta edició del QuintoTapa l’Hospitalet. Aquest 2017 es consolida l’aposta pel producte de proximitat i de temporada. Així, doncs, el calçot, la...
27 de març
Barcelona
El cicle Espectapes torna amb una tercera edició a la biblioteca del restaurant El Principal de l’Eixample de Barcelona. El cicle, que uneix espectacle i gastronomia, té lloc els vespres dels...
27 de març
Barcelona
Actualment molta gent està modificant la seva dieta per tal de descartar els ingredients de procedència animal. Per poder dur a terme el canvi de dieta sense perill de desnutrició, és important...
28 de març
Barcelona
El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia i l’hostaleria i estudiants. Se celebrarà una ponència mensual durant cinc mesos de...
28 de març
Barcelona
Si t’agraden les amanides i vols descobrir com preparar-ne de mil maneres originals, el 28 de febrer es realitza un taller per gaudir de ‘L’amanida perfecta’ al Centre Cívic...
29 de març
Barcelona
En aquest taller aprendreu a fer tagins, un plat típic del nord d'Àfrica, de la mà d'Aina Mir. Aquests estofats plens de sabors són una mescla de carns, fruits secs, fruites dolces, peixos i...
30 de març
Barcelona
Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què és una canana? Aquestes preguntes han inspirat el cicle de sopars 'Els oblidats', una...
30 de març
Barcelona
Els dijous 23 i 30 de març el Centre Cívic Sagrada Família acull un taller per als veritables amants de la cuina italiana. En aquesta activitat, que va a càrrec de La Mia Scuola–...
31 de març
El Prat de Llobregat
El divendres 31 de març al Mercat Municipal del Prat de Llobregat es realitza una mostra de cuina en viu o ‘showcooking’ amb motiu de les Jornades Gastronòmiques Carxofa Prat i Pota...
1 d'abril
Sant Vicenç dels Horts
El Mercat de Pagès de Sant Vicenç dels Horts, que se celebra a la Plaça de Narcís Lunes, és un gran espai on els pagesos del Parc Agrari del Baix Llobregat poden trobar-se amb els consumidors, que...
1 d'abril
Llançà
Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana d'aquest mes, es podrà gaudir d’activitats dedicades a l’enoturisme. Cada...
1 d'abril
Barcelona
La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del Poble-sec de Barcelona. Va començar com una prova pilot, però, després de l'èxit de la...
1 d'abril
El Prat de Llobregat
Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els agricultors locals posen a la venda els seus productes de temporada. Així, doncs, hi trobareu...
2 d'abril
El Port de la Selva
Durant tot un diumenge, el municipi costaner del Port de la Selva acollirà la novena edició de la Fira de l’Espàrrec. Es tracta d’una fira anual dedicada a l’espàrrec de bosc i que...
Del 27 de març al 2 d'abril
Sant Cugat del Vallès
Arriba a Sant Cugat la primera edició de la fira enogastronòmica de la ciutat, el ‘Sant Cugat ve de gust’. Del 27 de març al 2 d’abril, 57 restaurants de la ciutat ofereixen un menú...
De l'1 al 2 d'abril
Barcelona
Arriba a Barcelona la fira vegana més gran i antiga d'Europa, la Veggie World. Durant el primer cap de setmana d'abril, a la cúpula del centre comercial Arenas de Barcelona, els professionals del...
2 d'abril
El Prat de Llobregat
L’Ajuntament del Prat de Llobregat organitza un àpat popular on més de mil persones es reuneixen per menjar la famosa Carxofa Prat. És una de les activitats més concorregudes de la Festa de la...
2 d'abril
Bàscara
Cada any, el diumenge abans de Rams se celebra el Mercat dels Tortells, una festa dedicada a les populars 'postres' que els padrins oferien als fillols. La tradició encara és vigent a les comarques...
2 d'abril
Bescanó
La primavera ha arribat i Bescanó organitza un any més la Fira de l'Embotit el diumenge abans de Rams. El pròxim 2 d'abril es podran trobar tot tipus d'embotits propis de Catalunya com fuets...
Del 15 de març al 3 d'abril
Terrassa
Les jornades de Jazz, Gastronomia i Vins arriben a Terrassa del 15 de març al 2 d’abril. El Festival de Jazz de terrassa se celebra des de 1982 i destaca per la seva originalitat. La proposta...
Del 20 de novembre de 2016 al 3 d'abril de 2017
Sitges
Del mes de novembre fins a la primeria d'abril, a Sitges s’hi pot assaborir el Menú del Xató, pensat per difondre l’oferta gastronòmica més tradicional de la ciutat i atreure visitants...
Del 2 de març al 3 d'abril
El Prat de Llobregat
Arrenca la vuitena edició de les Jornades Gastronòmiques Pota Blava i Carxofa Prat al Prat de Llobregat. D’aquesta manera queda inaugurat el Març Gastronòmic, organitzat per l’Associació...
5 d'abril
Barcelona
Aquesta primavera l’art i la gastronomia es troben a les grans festes familiars de la Pedrera. El 5 d’abril, a les 19 h, comença el cicle Art i Cuina a la Pedrera, un seguit...
6 d'abril
Barcelona
El dijous 6 d’abril el Centre Cívic Sagrada Família acull un taller sobre el rei dels mars: el bacallà. Apreneu a fer les receptes amb aquest peix de la mà de Diego Molina: bunyols, brandada...
9 d'abril
El Prat de Llobregat
Escarxofa & Jazz barreja l’amor per la gastronomia amb la música. Aquest festival combina la música en directe amb un dinar on la carxofa és la protagonista. Podràs gaudir del jazz mentre...
Del 27 de març al 9 d'abril
Diversos municipis del País Valencià
Una cinquantena de restaurants de València participen en l’edició d’enguany de València Cuina Oberta, una iniciativa que, fins al 9 d’abril, permet degustar les propostes...
Del 4 de març al 10 d'abril
La comarca del Maresme té en el conreu del pèsol un dels seus cultius més arrelats. La humitat del mar i el mur de la serralada de Marina creen un microclima ideal per cultivar-ne. És per aquest...
De l'1 de març al 14 d'abril
Sant Feliu de Guíxols
Arriba la Quaresma, i un any més el bacallà és un dels productes estrella a les taules. Les cuines de Sant Feliu de Guíxols són conscients d’això i organitzen una campanya gastronòmica que gira...
Del 14 al 15 d'abril
Sant Feliu de Guíxols
És potser per la seva peculiar forma o perquè té més de cent anys de tradició. El cert és que el brunyol de Sant Feliu de Guíxols i el mercat homònim són famosos arreu del país. Enguany se celebra el...
Del 22 al 23 d'abril
El Prat de Llobregat
El cap de setmana del 22 al 23 d’abril, a la plaça Blanes, podeu degustar una mostra de tapes elaborades amb Carxofa Prat. Aquesta nova edició de la Fira Tapa Carxofa Prat no només acull les...
Del 29 al 30 d'abril
Sant Fruitós del Bages
Durant el cap de setmana del 29 al 30 d’abril se celebra la cinquena edició d’Alícia’t a Món Sant Benet. Aquesta festa familiar és una oda a la cuina fàcil, sana i divertida...
Del 25 de febrer a l'1 de maig
Tossa de Mar
El 25 de febrer engega la sisena edició de la campanya gastronòmica La Cuina del Bacallà. Fins al 30 d’abril, el bacallà, un ingredient típic als plats de Quaresma, serà el producte estrella a...
Del 12 d'abril a l'1 de maig
El Prat de Llobregat
Se celebra la cinquena edició del ‘Tapa Carxofa Prat’, una ruta de tapes pels bars i restaurants del Prat de Llobregat. A cada establiment es poden degustar tapes, amb carxofa o sense...
Del 29 d'abril a l'1 de maig
Falset
Si ets amant del vi, pel pont de maig tens una cita a Falset. Del 29 d'abril a l'1 de maig tindrà lloc la Fira del Vi de Falset, que ofereix una gran quantitat de propostes per a totes les edats per...
Del 28 d'abril al 14 de maig
L'Ametlla de Mar
La tonyina roja és un dels productes estrella de la llotja de l'Ametlla de Mar. És per això que cada any s'organitzen les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja, en les quals diversos cuiners...
Del 9 de març al 22 de maig
Barcelona
El Museu del Disseny de Barcelona acull aquests mesos una exposició que uneix disseny i gastronomia. La proposta vol transmetre la idea que un bon plat no és tan sols una qüestió de sabor, sinó també...
Del 17 de febrer al 10 de juny
Diverses poblacions del país
El 17 de febrer comença la 5a edició de la campanya gastronòmica Sopars Maridats, amb la participació dels restaurants de La Cuina de l’Empordanet, La Cuina del Vent i els cellers de la DO...
Permanent
Lleida
La cervesa és la tercera beguda més popular després de l'aigua i del te, i al nostre territori té una gran tradició. La seva fama ha fet que la producció de cervesa artesana hagi patit un 'boom' a...
Envia'ns una activitat
  • CarxofaEl cor més saborós de l'hivern
  • Sense glutenBons restaurants aptes per a celíacs... i també per a no celíacs!
  • Tot s'aprofitaA la nevera, no ens sobra res: receptes per no llençar menjar
Cuina.cat fa un pas endavant i presenta un redisseny responsiu que aposta per les receptes
Us ho ensenyem tot sobre els bunyols, l'alegria de la paella
Us ho expliquem tot de l'enciam i de tots els tipus que podem menjar
Us proposem 10 establiments on gaudir d'un bon entrepà
Us ho expliquem tot perquè feu un 'do it yourself' i aprengueu a fer els vostres ous de Pasqua
Participa-hi i guanya un àpat per a dues persones al restaurant Summum de l'Hotel Alimara de Barcelona
Últims comentaris
Últims comentaris
MCarmeAN

Avui hem seguit aquesta recepta i ha sigut un èxit!!! Moltes gracies per compertir-la

Redacció

Moltes gràcies per avisar. Ho vam esmenar el mateix dia. Salutacions.

carmepaltor

per conservar les carxofes i que no es posin negres mentre les netegeu per coure-les, les podeu posar en aigua i julivert, no deixa gust com la llimona, queden amb un color natural i no enfosqueixen la resta d'ingredients del plat, siguin ous, siguin...

Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: