cuina.cat

menjar | beure | viure

Cercador
Cercador
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
8 de desembre
Santa Coloma de Cervelló
Un any més, el Producte Fresc del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat i diversos restauradors de la comarca tornen a ser els protagonistes de Sabors de l'Horta del Baix Llobregat, una...
8 de desembre
Agramunt
Des de 1999, a Agramunt se celebra un mercat durant el dia de la Puríssima, una data assenyalada per donar la benvinguda a les festes nadalenques. És per aquest motiu que el centre històric del poble...
8 de desembre
Gironella
El blat de moro escaldat no és el blat de moro que ens ve al cap quan sentim la paraula; és una varietat de color blanc que es conrea a l’Alt Berguedà i que podreu tastar si el dijous 8 de...
8 de desembre
Després de l’èxit de l’Espai Penedès a Barcelona, l’entitat penedesenca Tastavins busca aquest 2016 promoure la cultura del vi entre els més joves —i no tan joves— del...
10 de desembre
Valls
L’oli és un dels ingredients diferencials de la cuina en molts indrets de Catalunya, des de fa més de 6.000 anys. A Valls, aquest producte és un dels més importants del seu camp i vol...
Del 10 a l'11 de desembre
Martinet
Coneixeu ‘All those food market’? És un mercat de nous artesans que enguany celebra la quarta edició els dies 10 i 11 de desembre al Seminari Conciliar de Barcelona. El dissabte 10...
11 de desembre
Tremp
Santa Llúcia és la patrona de Vilamitjana, i en honor seu aquest poble del Pallars Jussà organitza cada any una fira de productes nadalencs i artesans de la comarca. Enguany se celebra l’11 de...
Del 25 de novembre a l'11 de desembre
Cambrils
Des de fa quatre anys, Cambrils dedica unes jornades gastronòmiques a la cuina del romesco, que és un dels plats tradicionals de la demarcació de Tarragona.  Enguany, diversos restaurants de...
11 de desembre
Barcelona
Conegueu la història del vi en família explicada a través de contes! Al Museu d’Arqueologia de Catalunya, aprofitant la inauguració de l’exposició ‘El vi grec. De l’antiguitat...
11 de desembre
La Seu d'Urgell
Per promocionar el formatge artesà de l’Alt Urgell i donar a conèixer els seus principals productors, l’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell va iniciar el passat mes de maig una nova...
12 de desembre
Sant Cugat del Vallès
Els més petits de casa poden aprendre a fer pa amb els tallers que ofereix el Mercat Vell de Sant Cugat cada dilluns, a partir del 29 de febrer, de 17.30 a 19 h. Els tallers es fan en el marc del...
13 de desembre
Vilafranca del Penedès
Vinseum, el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, organitza tastos dels cellers  que són amics d'honor del Museu.  A l'octubre, a la Taverna de Vinseum, els cellers que es donen a conèixer són...
17 de desembre
Alella
Un tast de Brut Natura (Can Roda) i Escumós de Qualitat Muscat (Alella Vinícola) amb torrons, raïm i una especial retransmissió de les campanades de la mà de Mark Ullod. No cal inscripció prèvia. I...
17 de desembre
Alella
És un taller on els nens tastaran el most i torrons, i faran una manualitat nadalenca amb taps de suro. Taller didàctic, dirigit per una pedagoga i adreçat a infants de 3 a 12 anys, amb jocs...
Del 23 de novembre al 18 de desembre
Sitges
Què menjaven Ramon Casas i la resta dels modernistes? I què bevien? Amb motiu de l’exposició ‘Ramon Casas, la modernitat anhelada’, Museus de Sitges i el Gremi d’Hostaleria...
Del 18 de novembre al 18 de desembre
Pals
Si us agrada l’angula, tindreu el plaer de gaudir-ne del 18 de novembre al 18 de desembre a les III Jornades Gastronòmiques de l’Angula del Ter, a Pals. Els restaurants La Calèndula, Es...
18 de desembre
El Masnou
Masies de diferents èpoques, cases modernistes, cellers, esglésies, places... La ruta ‘El Masnou, terra de mar’ posa en valor la riquesa arquitectònica, artística i urbana d’aquesta...
Del 5 de novembre al 18 de desembre
Diversos municipis de les Garrigues
S'apropa la temporada de 'l'oli del primer raig', el primer oli premsat al molí de la temporada amb olives primerenques i fresques. Aprofitant l'avinentesa, la comarca de les Garrigues...
21 de desembre
Vilafranca del Penedès
En el marc del programa anual del projecte Biblioteques amb DO, Vinseum organitza un cicle de tastos en què tindran protagonisme les diferents denominacions d’origen vinícoles catalanes. Cada...
5 de gener de 2017
Barcelona
Des de la revista CUINA volem acostar-te la millor gastronomia de tots els racons del món a través del nou cicle de conferències ‘Cuina viatgera’, que estrenem el dijous 7 d’abril...
Del 10 de novembre de 2016 al 15 de gener de 2017
Terrassa
Coneixeu la botifarra terregada? Doncs si la cuineu, ara teniu premi! Aquest embotit autòcton del Vallès Occidental és un plat característic de la cuina terrassenca de principis del segle XX que es...
Del 29 de setembre de 2016 al 29 de gener de 2017
L’exposició ‘El vi grec’ presenta objectes arqueològics singulars i recursos interactius i multimèdia que desvelaran les arrels del vi grec a Catalunya. En una creació museogràfica...
Del 18 de novembre de 2016 al 29 de gener de 2017
Diversos municipis del Berguedà
El Berguedà no només és terra de bolets, també és una comarca de caça. Fins a finals de gener, els amants de la gastronomia complexa i rica podreu tastar la cuina de caça de diversos restaurants de...
Del 20 de novembre de 2016 al 3 d'abril de 2017
Sitges
Del mes de novembre fins a la primeria d'abril, a Sitges s’hi pot assaborir el Menú del Xató, pensat per difondre l’oferta gastronòmica més tradicional de la ciutat i atreure visitants...
Envia'ns una activitat
  • Baralla de gallsPota blava del Prat o gall del Penedès? Un combat que es resol als fogons!
  • Fum... Fum... Fum...Delícies fumades per omplir la taula dels àpats més festius
  • De luxe i sense cobertsObrim la gana amb aperitius gurmet que es mengen amb els dits
Jaume Giró i Giró Selecte Gran Reserva Brut Nature 2008 ha estat guardonat en els Premis Vinari com a Millor Cava i Millor Gran Reserva del 2016.
Us oferim un recorregut per les fires més simbòliques i famoses del nostre país
Us expliquem alguns secrets i trucs per gaudir al màxim d'un dels mol·luscs més consumits per Nadal
Aquests petits animals d'aigua que protegeixen el seu cos tou amb una closca, són exquisits i entretinguts de menjar per Nadal
Ester Ferrando guanya el primer premi de la Biennal d’Art Gastronòmic de Cambrils
Sortegem entrades per al dia 17 de desembre al Museu d’Arqueologia de Catalunya
Participa-hi i guanya un àpat per a dues persones a l'Aula Restaurant de l'Escola d'Hoteleria CETT de Barcelona
Últims comentaris
Últims comentaris
aitana1710

Te una pinta bonissima. On es poden trobar i comprar els budells?

vobe

Aqui us deixo una recepta bastant senzilla que vaig trobar per internet per poder fer un bon pa de pessic. ( A mi no sem dona gaire be cuinar i aquesta recepta sem va fer molt fàcil) Salutacions! http://ycom.cat/receptes/com-fer-pa-de-pessic-espo...

Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: