cuina.cat

menjar | beure | viure

Torna Girona, Temps de Flors

Els Amics de les Arts i El Celler de Can Roca són els ambaixadors de l’edició d’aquest any

Botiga
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos

Per Miquel Àngel Roque

Per Susanna Fruto i Josep Àngel Guimerà

Per Rosa Maria Espinosa

Per Josep Sucarrats

Per Ferran Caldés

Per Ànnia Monreal

Blogs - columna 100%
Flashos
Flashos
20/04/2015
La Ratafia dels Raiers, medalla de bronze al concurs internacional Spirits Challenge del Regne Unit
17/04/2015
El col·lectiu Cuina de l’Empordanet incorpora el restaurant Rosa dels Vents, de Platja d'Aro
17/04/2015
L’Associació Catalana d’Enòlegs premia la trajectòria professional de Valentí Roqueta, president de Roqueta Origen, en el món del vi
17/04/2015
Eric Solà Albero, alumne de l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme (CETT) de Barcelona, segon classificat en el III Premi Promeses de l'alta cuina
15/04/2015
Jaime I, dels cellers Torres, guanya el premi al millor brandi del món als World Drinks Awards 2015
Flashos
Portada 174

Aquest maig

Bolets de primavera

  • Receptes amb iogurtTot un menú a l'estil grec
  • Un àpat d'hostalA Santa Coloma de Queralt
  • ArrossosEns entaulem a la platja de Cunit
Participa-hi i guanya un àpat per a dues persones al restaurant Summum de l'hotel Alimara
Rànquing
 
Rànquing
 
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona Amb la col·laboració de: