cuina.cat

menjar | beure | viure

Botiga
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos

Per Susanna Fruto i Josep Àngel Guimerà

Per Ferran Caldés

Per Ànnia Monreal

Blogs - columna 100%
Flashos
Flashos
22/06/2015
L'oli d'oliva verge extra d'arbequina Mas Roquell, de Rasquera, guardonat amb el premi Prestige Gold, al Terraolivo 2015 de Jerusalem
22/06/2015
Mercabarna dóna 12.000 kg de fruita i hortalisses al Banc dels Aliments per les visualitzacions del film Pitahaya
22/06/2015
El disseny de la Ratafia 1842, premiat al 56è Concurs de Disseny de la revista nord-americana Communication Arts
17/06/2015
El vi Reserva Real, de Torres, guanya el Trofeu Internacional a la categoria de Bordeus, la més alta distinció dels Decanter World Wine Awards 2015
17/06/2015
La Unió de Licoristes de Catalunya reconeix "la trajectòria internacional en la promoció de la cocteleria" de Javier de las Muelas
Flashos
  • Sopes fredesD'arreu del món
  • Turistes i gurmetsGuia per tastar el millor de Barcelona
  • Al MasnouCuina maresmenca al Tresmacarrons
Sortegem una invitació doble per al sopar-concert de Carles Tejedor i Maria Rodés
Participa-hi i elabora la teva cervesa a Guineu, guanya productes Cerberus-Cervesera Artesenca i menús maridats a Homo Sibaris
Participa-hi i guanya un àpat per a dues persones al restaurant Summum de l'hotel Alimara
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona Amb la col·laboració de: