cuina.cat

menjar | beure | viure

Notícies

Ja és dijous gras!

Botifarra d’ou, truita i coca de llardons, els protagonistes de la jornada

Botiga
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos

Per Ada Parellada

Per Miquel Àngel Roque

Per Susanna Fruto i Josep Àngel Guimerà

Per Josep Sucarrats

Per Ferran Caldés

Per Rosa Maria Espinosa

Blogs - columna 100%
  • Bojos pel formatgeSi encara no n'esteu, us presentem cinc botigues amb especialistes que us faran perdre el seny pels lactis.
  • GaroinesÉs hora de pinxar-nos! O no... Els secrets per obrir-les i cuinar-les.
  • FideusLa pasta dels catalans
Participa-hi i guanya un àpat per a dues persones al restaurant Summum de l'Hotel Alimara de Barcelona
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: