cuina.cat

menjar | beure | viure

Botiga
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos

Per Gemma Clofent

Per Miquel Àngel Roque

Per Susanna Fruto i Josep Àngel Guimerà

Per Rosa Maria Espinosa

Per Josep Sucarrats

Per Ferran Caldés

Per Ànnia Monreal

Blogs - columna 100%
Flashos
Flashos
13/05/2015
Dani Soto, procedent del Saüc barceloní, nou xef de La Taverna del Mar de S’Agaró
12/05/2015
Vol Espai Gastronòmic de Girona, Millor Producte de Turisme Actiu a Fitur 2015
06/05/2015
L'Escola CETT rep l’acreditació AMED per promoure i fomentar l'alimentació mediterrània en els seus serveis de restauració
05/05/2015
Xavier Sagristá, a la cuina, i Toni Gerez,a la sala, lideren el nou projecte de restauració de l'Hotel Peralada Wine Spa & Golf
20/04/2015
La Ratafia dels Raiers, medalla de bronze al concurs internacional Spirits Challenge del Regne Unit
Flashos
  • Amanides d'estiuAmb enciams ben frescos
  • Jove i amb estrellaUn àpat amb el xef Jordi Esteve
  • CireresLes postres més dolces del juny
Participa-hi i gaudeix d'un menú de la campanya per a dues persones, de productes fets a Blanes i d'entrades per conèixer el municipi selvatà
Participa-hi i guanya un àpat per a dues persones a l'Aula Restaurant de l'Escola d'Hoteleria CETT de Barcelona
Rànquing
 
Rànquing
 
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona Amb la col·laboració de: